#JitaruIonelBLOG

Caut colaborare: 📝Sunteţi profesor/ învăţător / student şi doriţi să ajutaţi elevi din România?

aaaa

。^‿^。Dacă aveţi materiale ( teste iniţiale, teze, fise de lucru etc.) la matematică dar și la alte materii( sunt profesor de matematică dar doresc să postez materiale şi pentru alte materii) clasele 1-12( primar, gimnaziu, liceu) puteţi să mi le trimiteţi pe email la john.jitaru@yahoo.ro și o să le postez pe site-ul meu https://profesorjitaruionel.com/about specificând numele celui ce a trimis materialele. Știu ce muncă implică aceste materiale, și respect munca dumneavoastră( și eu muncesc la materialele pe care le public la mate) însă vă ofer oportunitatea să le publicați astfel încât să aibă acces la ele cât mai mulți elevi. 

   Site-ul are 3,6 milioane de vizualizări din România ( cam 10.000 vizitatori pe zi, majoritatea elevi). Mă ocup singur de site şi am ajutat foarte mulţi elevi din ţara asta prin materialele postate( variante BAC și Evaluare Națională la matematică rezolvate complet, teste, teze, exerciții rezolvate pe diverse teme din matematică și o să continui să fac asta) dar doresc sã postez şi mai multe materiale şi am nevoie de ajutorul dumneavoastră! Mulţumesc şi aştept mesajele dumneavoastră pe facebook sau email dacă aveți nelămuriri! Să aveţi o zi minunată!

DESPRE MINE

Sunt un tânăr profesor de matematică și sunt aici pentru a vă ajuta! Am creat acest blog pentru a vă veni în ajutor : teorie, exerciții rezolvate, variante BAC rezolvate, variante EN (evaluare națională) rezolvate, variante oficiale EDU cu bareme de corectare, modele teste și teze rezolvate și multe altele!

u
LIKE

* Am creat un grup pe facebook (Q&A Matematica ) în care elevi care poate nu își permit meditații primesc ajutor gratuit la mate de la utilizatorii grupului ( peste 13000 de persoane):

1

Haide și tu în grup, e GRATUIT!

 Dacă ești pasionat de matematică sau pur și simplu te pricepi la mate, haide și tu în grup să îi ajuți pe alții să rezolve anumite exerciții sau chiar să propui exerciții și rezolvări!!! *Cel mai ușor este să faci o poză cu telefonul la exercițiul pe care nu știi să îl rezolvi și postează poza pe facebook! Important e să se înțeleagă cerința! #QAMatematica #JitaruIonelBLOG

AȘTEPT MESAJELE voastre pe email la john.jitaru@yahoo.ro! Să aveți o zi minunată!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.