#JitaruIonelBLOG

1 iunie -LA MULTI ANI DE ZIUA COPILULUI!

1 iunie -Ziua internațională a copilului

lamultiani

MESAJE de 1 iunie:

  • Nu uita să te joci mereu, căci cea mai mare bucurie a unui copil este joaca. Aminteşte-le şi celor din jur de asta! La mulţi ani!
  • La mulţi ani de Ziua Copilului! Să nu-ţi pierzi niciodată puritatea din suflet!
  • Nu te grăbi să creşti! La mulţi ani!
  • Păstrează mereu copilăria în suflet şi viaţa ta va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!
  • La mulţi ani, copile! Este 1 Iunie! Este ziua ta! Să creşti cu zâmbetul pe buze şi viaţa să-ţi fie asemeni unui cer senin!
  • La mulţi ani de Ziua Copilului! Să ai o viaţă plină de bucurii, prieteni dragi şi să nu-ţi pierzi niciodată abilitatea de a visa!
  • Veverița sprinteoară, dă de veste iar în țară, Că-n poiana cu izvoare, azi e zi de sărbătoare, Flori, gândaci și licurici, păsărele și pitici, Toți s-au pregătit de zor! La mulți ani de 1 Iunie!
  • În această zi specială, dedicată celor mici, le mulţumim celor care vor duce viitorul nostru mai departe. La mulţi ani, copil frumos!
  • Copilăria este: O distracție fără sfârșit, O experiență curată, O imaginație fără limite, O călătorie artistică, O odă a iubirii, La mulți ani de Ziua Copilului!

1iunie

Acum 4 ani am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”la care lucrez singur și a cărui cost anual de întreținere îl plătesc din fonduri proprii(domeniul, pachetul anual wordpress și publicitatea pe facebook astfel încât materialele să ajungă la cât mai multe persoane). Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog, oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate(liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională!

Nu uitați să folosiți butonul de search pentru a căuta anumite materiale dar și meniul blogului. Pe blogul meu găsiți lecții de matematică cu exerciții rezolvate de gimnaziu și liceu, modele rezolvate de Evaluare Națională și BAC, arhivă EDU de modele pentru toate materiile, și orice noutate ce ține de educație(calendare școlare, calendarul examenelor din fiecare an, concursuri școlare, simulări, sesiuni de examene, rezultate de la examene sau de la admitere și multe altele)

NU UITA SĂ DAI UN SHARE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE LA ORICE MATERIAL UTIL DE PE BLOG CA SĂ ȘTIE ȘI ALȚII DE EXISTENȚA ACESTOR MATERIALE!

Să aveți o zi frumoasă! #jitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.