#EvaluareaNationala2019

Simulare Evaluarea Națională -Iasi -decembrie 2018 -subiecte matematică și Limba română -clasa a 8-a +bareme de corectare

 ISJ IAȘI -simulare EVALUAREA NAȚIONALĂ 2019 -Vezi ce subiecte au primit elevii de clasa a 8-a din IAȘI(+bareme de corectare) la Simularea examenului de Evaluare Națională din decembrie 2018 la Limba română și la MATEMATICĂ:

În zilele de 5 și 6 decembrie 2018 a avut loc simularea examenului de Evaluare Națională (clasa a 8-a) în județul Iași. Simularea s-a desfășurat în condiții similare cu examenele naționale din 2019. Aceste simulări organizate la nivel județean reprezintă modele pentru simularea națională care va avea loc în MARTIE 2019!

 Calendarul simulării- decembrie 2018:

5 decembrie 2018 Limba și literatura română – Evaluare Națională
6 decembrie 2018 Matematică – Evaluare Națională

 SUBIECTE ȘI BAREME de corectare date în DECEMBRIE 2018 la SIMULAREA DE LA IAȘI:

*Subiecte MATEMATICĂ -EN (clasa a 8-a):

subiectmate1

subiectmate2

BAREMUL de corectare:

baremmate1

baremmate2

baremmate3


*Subiecte LIMBA ROMÂNĂ -EN (clasa a 8-a):

subiectul_1subiectul_2

*BAREM Limba romănă:

ro1

ro2

*SURSA: ISJ IAȘI*

*O rugăminte am și eu: Dă te rog un share -o distribuire(la acest articol și la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale! MULȚUMESC!*


Lecții de matematică cu exerciții rezolvate -clasa a 8-a: 

*Amplificarea, simplificarea si aducerea la acelasi numitor a rapoartelor de numere reale reprezentate prin litere (exercitii rezolvate matematica clasa a 8-a)

*Exercitii rezolvate cu EXPRESII date la Evaluarea Nationala -matematica -clasa a 8-a

*Intervale in R. Intervale marginite, nemarginite si simetrice (teorie +exercitii rezolvate +grafice + inecuatii cu modul in R)

*Test rezolvat din capitolul FUNCTII -clasa a 8-a

 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!


Materiale Evaluarea Națională 2019 -clasa a 8-a: 

*Ministerul a publicat noile modelele oficiale Evaluarea Nationala 2019 la matematica si romana -clasa a 8-a (sursa edu.ro)

*EN VIII 2019: Model rezolvat #1 Simulare matematica Evaluarea Nationala 2019 -clasa a -8-a


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 16000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2018-2019 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#EvaluareaNationala2019, #JitaruIonelBLOG, Evaluare Națională (Capacitate)

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 răspunsuri »

  1. Buna ziua, am incercat si eu subiectele de la clasa a VIII-a la matematica, insa nu reusesc sa rezolv subiectul III 1 c. As avea nevoie de o idee daca se poate. Va multumesc pentru raspuns.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.