#JitaruIonelBLOG

clasa a 8-a: Vezi noile modele de Evaluare Națională 2021 (Matematică și Limba română) -publicate de Ministerul Educației -update Noiembrie 2020

sursa subiecte.edu.ro -UPDATE NOIEMBRIE 2020 -clasa a 8-a: Vezi noile modele de Evaluare Națională 2021 (Matematică și Limba română) -publicate de Ministerul Educației:


sursa edu.ro -Model de EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 MATEMATICĂ (clasa a 8-a) -din 2 NOIEMBRIE 2020

  • în format imagine (subiecte și barem EDU):

  • surse subiecte și barem: subiecte.edu.ro, rocnee.eu(C.N.P.E.E), edu.ro;
  • Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!

sursa edu.ro -Model de EVALUARE NAȚIONALĂ 2021 Limba ROMÂNĂ (clasa a 8-a) -update 2 NOIEMBRIE 2020

  • în format imagine (subiecte și barem EDU):

  • surse subiecte și barem: subiecte.edu.ro, rocnee.eu(C.N.P.E.E), edu.ro;
  • Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!

!!!VARIANTELE PUBLICATE INIȚIAL în IULIE 2020 au fost modificate în NOIEMBRIE 2020! Aveți mai jos variantele din IULIE 2020:


Accesul este gratuit la toate lecțiile și postările de pe blogul meu educațional! EXEMPLE DE MATERIALE #JitaruIonelBLOG: 

*Rezolvare Teste EN 2020 mate -clasa a 8-a: EN VIII 2020 mate: Teste REZOLVATE de Evaluare Nationala ce respecta noua programa de examen (fara materia din semestrul al II-lea)

*Rezolvare EN 2019 mate -clasa a 8-a: Rezolvare Evaluarea Nationala 2019 matematica -subiecte si barem EDU -20.06.2019 -clasa a 8-a

*Rezolvare Simulare 2019 mate -clasa a 8-a: 12.03.2019 -REZOLVARE Simulare EN clasa a 8-a -Matematica (rezolvare subiecte Simulare Evaluarea Nationala 2019)

*clasa a 7-a –Patrulaterul convex (probleme rezolvate geometrie clasa a 7-a) 

*clasa a6-a –Operatii cu multimi (exercitii rezolvate clasa a 6-a) 

*clasa a 12-a –Legi de compozitie. Proprietati. Exercitii rezolvate BAC (+exemple comutativitate, asociativitate, element neutru, element simetrizabil)

*clasa a 8-a –Intervale in R. Intervale marginite, nemarginite si simetrice (teorie +exercitii rezolvate +grafice + inecuatii cu modul in R -clasa a 8-a)

*Recapitulare funcții -clasa a 8-a: clasa a 8-a: Recapitulare din FUNCTII (teorie, exemple, exercitii REZOLVATE si test) -lectii de matematica

  • Pentru multe alte lecții folosiți butonul de căutare de pe blog (SEARCH)! Mulțumesc! Accesul este gratuit!

VEZI ȘI:

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#JitaruIonelBLOG, Evaluare Națională (Capacitate), Evaluarea Națională 2021

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.