#BAC2019

Rezultate Sesiunea Speciala BAC 2018 +subiecte si bareme oficiale EDU

Rezultate Sesiunea Specială BAC 2018 +subiecte și bareme oficiale EDU

În perioada 21-24 mai 2018 au avut loc probele scrise din cadrul Sesiunii Speciale a examenului de BACALAUREAT 2018. În fiecare an Sesiunea specială a examenului de BAC este foarte importantă întrucât reprezintă un model clar de subiecte și dificultate pentru examenul ce urmează în sesiunea iunie-iulie.

Conform comunicatului de presă edu.ro: „Vineri, 25 mai 2018, au fost afișate rezultatele obținute de candidații înscriși la sesiunea specială de bacalaureat pentru absolvenții de liceu aflați în pregătire sau în etapele de selecție pentru alcătuirea echipelor care vor reprezenta România atât la olimpiadele internaționale pe discipline, cât și la diverse competiții sportive europene sau mondiale. 75,59% dintre candidaţi au promovat sesiunea specială a Bacalaureatului 2018.”

ATENȚIE! Rezultatele candidaților NU sunt afișate ONLINE!


Sesiunea SPECIALĂ BAC 2018

*Subiecte oficiale + bareme de corectare EDU:

2 răspunsuri »

  1. Apreciez in mod deosebit continutul acestui blog. Sunt foarte putini oameni care sa munceasca atat de ordonat si cu atata pasiune. Rezultatul este un instrument deosebit de util celor ce doresc sa invete, precum si parintilor si bunicilor care se straduiesc sa-si ajute copiii si nepotii. Gasesti pe blogul domnulu profesor Ionel Jitaru o multitudne de informatii utile si necesare pentru toti anii de scoala. Este de evidentiat volumul urias de munca folosit pentru rezolvarea detaliata a subiectelor propuse sau date la examenele de bacalaureat.
    Meritati toata stima si toate felicitarile noastre, domnule profesor!
    Continuati! Ramane ceva remarcabil si de mare utiltate in urma dumneavoastra.
    .
    Un Bunic-inginer pensionar pe care il faceti fericit ca poate sa-si ajute nepotii valorificand munca dumneavoastra

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.