Evaluare Nationala 2014

Limba română, clasa a II -a. SUBIECTE la Evaluarea Natională 2014

Limba română, clasa a II -a. SUBIECTE la Evaluarea Natională 2014. Clasa a II-a a dat startul luni, 2 iunie, la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 cu proba de Limba Română. La clasa a II-a urmează probele la Limba Maternă şi Matematică. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 pentru clasa a VI este programată în perioada 5-6 iunie, în timp ce probele de la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 pentru clasa a IV-a au fost susţinuţe în intervalul 28-30 mai (vedeţi mai jos calendarul).news

Vezi ce subiecte s-au dat la proba de Limba Română pentru clasa a IV-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. 

Vezi ce subiecte s-au dat la proba de Matematică pentru clasa a IV-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014. 

Vezi ce subiecte s-au dat la proba de Limba Maternă pentru clasa a IV-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014.   EVALUAREA NAŢIONALĂ pentru clasa a II-aclasa a IV-a şi clasa a VI-a este o premieră pentru sistemul educaţional din România. În 2014 EVALUAREA NAŢIONALĂ cuprinde teste la Limba română, Limba maternă, Matematică, Limbă şi Comunicare, Matematică şi Ştiinţe ale Naturii. Mai jos, SUBIECTE la Limba Română. Clasa a II-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014.

La clasa a IV –a şi a VI –a, timpul pentru rezolvarea fiecărui test este de 60 de minute, iar la clasa a II –a de 25 de minute. REZULTATELE pe care le vor obţine elevii claselor a II -a, a IV -a şi a VI -a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014 nu vor fi trecute în catalog, nu vor fi făcute publice, ci vor fi discutate doar cu părinţii elevilor. Mai jos, SUBIECTE la Limba Română. Clasa a II-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014.

Ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, consideră că după EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014, unde va exista o evaluare pe fiecare întrebare a tururor SUBIECTELOR,”vom putea să spunem exact cum stăm pe citit, pe înţeles text, pe înţelegerea limbii pentru fiecare minoritate, limbi străine şi matematică”.

CALENDAR EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

CLASA A II -A. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

2 iunie – Limba română (scris şi citit) – MODELE de SUBIECTE (Mai jos,SUBIECTE la Limba Română. Clasa a II-a la EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014)

3 iunie – Limba maternă (scris şi citit) – MODELE de SUBIECTE

4 iunie – Matematică – MODELE de SUBIECTE

Clasa a IV -a. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

28 mai – Limba română – MODELE de SUBIECTE

29 mai – Matematică – MODELE de SUBIECTE

30 mai – Limba maternă – MODELE de SUBIECTE

Clasa a VI –a. EVALUAREA NAŢIONALĂ 2014

5 iunie – Limbă şi Comunicare – MODELE de SUBIECTE

6 iunie – Matematică şi Ştiinţe ale Naturii – MODELE de SUBIECTE 

SUBIECTE:(suse: puterea.ro; hotnews.ro)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.