News

Festivalul International al Educatiei 2014 la Iasi. Joi 19 Iunie 2014 – Duminică 29 Iunie 2014

Filarmonica din Cracovia, asteptata la a doua editie a Festivalului International al Educatiei

  Cea de-a doua ediție a Festivalului Internațional al Educației se va desfășura în perioada 19-29 iunie 2014, a anunțat, joi, 17 aprilie, în cadrul unei conferințe de presă, primarul Iașiului, Gheorghe Nichita, eveniment la care este așteptată participarea Filarmonicii din Cracovia și a unor personalități și artiști internaționali.
Festivalul Internațional al Educației (FIE) Iași va transforma capitala Moldovei într-o capitală a muzicii, expozițiilor, teatrului, operei, muzicii clasice și cărții. Ca și în anul precedent, va fi organizat un concert în aer liber, intitulat ‘Clasic 300′, eveniment la care autoritățile speră că vor confirma participarea și membrii Filarmonicii din Cracovia.


news


Tot în cadrul festivalului va derula cea de-a doua ediție a Galei Operelor Naționale, la care au fost lansate invitații pentru personalități din țară și străinătate.
Programul primei ediții FIE Iași a pus în valoare axa cultural-educațională a orașului — Axa FIE Iași, manifestările desfășurându-se în aer liber sau în locații existente pe acest traseu. Festivalul Internațional al Educației, organizat de Asociația PROEVENT și Primăria Iași, în prima sa ediție a cuprins șase secțiuni principale — Muzică, Teatru, Arte Vizuale, Carte, Conferințe, Fringe și o serie de evenimente unice de amploare — ‘Ziua Absolventului’, ‘Dansează cu Noi!’, ‘Serile FIE’.
#profuldemateonline

Categorii:News

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.