#BAC2019

BAREM ROMÂNĂ SIMULARE BAC 2015. SUBIECTE şi BAREM limba română pe EDU.RO – clasa a XII-a + clasa a XI a – profil REAL şi UMAN

Ministerul Educaţiei a publicat subiectele şi baremul pentru proba de limba română- clasa a XII-a- profil REAL şi UMAN

***Subiectele date la clasa a 12 a:

 http://subiecte.edu.ro/2015/simulare/simulare_bac_XII/

***Subiectele date la clasa a 11 a:

http://subiecte.edu.ro/2015/simulare/simulare_bac_XI/


DESCĂRCAŢI DE AICI BAREMUL PENTRU SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ-profil REAL

DESCĂRCAŢI DE AICI BAREMUL PENTRU SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ-profil UMAN

DESCARCAŢI DE AICI SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ- profil REAL

DESCARCAŢI DE AICI SUBIECTELE DE LA ROMÂNĂ- profil UMAN

SUBIECTE SIMULARE BAC 2015

Elevii de clasa a XII-a de la profilul real au primit un text la prima vedere din romanul Accidentul de Mihail Sebastian pe bază căruia trebuiau să rezolve nouă cerinţe care vizau cunoştinţe de vocabular şi teorie literară, precum şi capacitatea de a înţelege şi analiza un text literar. La subiectul al doilea, elevii au avut de scris un text argumentativ despre relaţia dintre părinţi şi copii, iar la subiectul al treilea, un eseu despre opera lui George Bacovia sau Mihai Eminescu.

SUBIECTE SIMULARE BAC 2015

Elevii de clasa a XII-a de la profilul real au primit un text la prima vedere din romanul Accidentul de Mihail Sebastian pe bază căruia trebuiau să rezolve nouă cerinţe care vizau cunoştinţe de vocabulary şi teorie literară, precum şi capacitatea de a înţelege şi analiza un text literar. La subiectul al doilea, elevii au avut de scris un text argumentativ despre relaţia dintre părinţi şi copii, iar la subiectul al treilea, un eseu despre opera lui George Bacovia sau Mihai Eminescu.

SIMULARE BACALAUREAT 2015. SUBIECTE şi BAREM  limba română pe EDU.RO. Proba de limba română este prima proba pentru care elevii de clasa a XII-a au susţinut simulare. Astazi este programată simularea la limba şi literatura maternă, miercuri, 4 martie, elevii vor susţine  proba obligatorie a profilului, iar pe 6 martie, proba la alegere a profilului şi specializării.

SUBIECTE SIMULARE BACALAUREAT 2014

La SIMULARE BAC 2014, elevii de clasa a XII-a de la profilul uman au primit un text la prima vedere aparţinând genului dramatic – Titanic vals, de Tudor Muşatescu – pe baza căruia trebuiau să rezolve mai multe cerinţe care vizau cunoştinţe de vocabular şi capacitatea de a înţelege şi comenta un text la prima vedere. La subiectul al doilea, au avut de redactat un eseu în care să argumenteze importanţa studierii disciplinelor umaniste, iar la ultimul subiect trebuiau să realizeze un eseu în care să prezinte relaţia dintre două personaje dintr-un text studiat de Liviu Rebreanu.

La profilul real şi tehnologic, textul la prima vedere a fost un fragment din “Somnoroasa aventură”, de Teodor Mazilu, pe baza căruia elevii trebuiau să îşi dovedească cunoştinţele de vocabular şi capacitatea de a înţelege şi interpreta un text dramatic. La subiectul al doilea, au avut de scris un text argumentativ despre importanţa călătoriilor în formarea personalităţii tinerilor, iar la subiectul al treilea trebuiau să redacteze un eseu de 2-3 pagini în care să prezinte particularităţile de construcţie a unui personaj dintr-un text studiat de Liviu Rebreanu.
Calendar simulare Bac 2015

2 martie 2015 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura română

3 martie 2015 – Simularea probei scrise de Limba şi literatura maternă

4 martie 2015 – Simularea probei obligatorie a profilului (matematică/istorie)

6 martie 2015 – Simularea probei la alegere a profilului şi specializării (numai pentru elevii clasei a XII-a)

12 martie 2015 – Afişarea rezultatelor


Vezi si:

Pe 4 martie are loc simularea examenului de BACALAUREAT la Matematica. Vezi modele pentru pregatirea simularii!!!

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2015 Matematica din 24 februarie+Barem de corectare

Simulare Evaluarea Nationala si BAC 2015: Elevii de clasa a VIII-a vor sustine simularea examenului in februarie, iar liceenii in martie

Simulare Examen Bacalaureat Matematica 2015 – Iasi 4 decembrie 2014

Ministerul a publicat modelele oficiale BAC 2015 si EN 2015. Le aveti mai jos


Contact: #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.