#BAC2019

Bac 2015 sesiunea de toamnă. SUCCES tuturor!!! Vezi modelele oficiale EDU și modelele rezolvate de la sesiunea de vară de BAC. Luni încep probele scrise ale examenului de maturitate

Peste 55.000 de candidaţi vor intra luni dimineaţă în sala de examen pentru a susţine prima probă scrisă a celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului 2015, la Limba şi literatura română. În continuare, săptămâna va fi una încărcată pentru absolvenţii de liceu care n-au promovat până acum examenul de maturitate.
4767053
Mai exact, marţi urmează alt examen scris, la Limba şi literatura maternă, miercuri la Matematică sau Istorie şi vineri proba la alegere a profilului şi specializării, unde pot alege dintre 10 materii. Rezultatele parţiale vor fi afişate în ultima zi a lunii augur, când se vor putea depune şi contestaţii, urmând ca rezultatele finale să fie afişate joi, pe 3 septembrie.

Modelele oficiale EDU 2015+bareme de corectare la toate probele scrise:
http://subiecte.edu.ro/2015/bacalaureat/modeledesubiecte/probescrise/

Subiectele și baremele de la sesiunea specială și de la sesiunea iunie (subiect oficial+subiect de rezervă):

http://subiecte.edu.ro/2015/bacalaureat/Subiecte_si_bareme/


Calendarul săptămânii viitoare îl aveți aici: 


Subiectele și baremele de corectare de la toate probele din sesiunea de vară aici 

BACALAUREAT 2015-SUBIECTE si BAREME DE CORECTARE la toate probele!!!


VEZI ȘI: BAC 2015: Vezi ce subiecte au primit elevii la Bacalaureat, la proba de Română+Barem de corectareNu uita sa imi dai LIKE pe facebook:

https://www.facebook.com/ProfesorJitaruIonel?fref=ts


Intra in acest grup de facebook, pentru ajutor gratuit la mate:

Candidaţii, păziţi de poliţişti

Peste 1.500 de poliţişti acţionează suplimentar pentru desfăşurarea în condiţii de linişte şi siguranţă a celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat care are loc în aceste zile.

Potrivit unui comunicat de presă, conducerea Poliţiei Române a dispus suplimentarea dispozitivului curent care acţionează pentru liniştea şi siguranţa comunităţii.

„Astfel, pe durata examenului naţional de Bacalaureat, 1.530 de poliţişti vor acţiona, zilnic, suplimentar faţă de activităţile dispozitivelor curente din teren. Din totalul efectivelor suplimentare care asigură măsurile de ordine în zona unităţilor de învăţământ, 783 de poliţişti sunt de la structurile de ordine publică, 303 sunt poliţişti de la rutieră, iar 444 de la alte structuri ale Poliţiei Române”, notează IGPR.

Sursa citată menţionează că echipajele din teren vor acţiona pentru a depista şi lua măsurile legale faţă de persoanele care, prin comportamentul sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de siguranţă publică. În acest sens, cele 682 de centre de examinare sunt incluse în itinerariile de patrulare ale poliţiştilor. De asemenea, poliţiştii rutieri vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, prevenirea accidentelor rutiere, precum şi a ambuteiajelor.

(Sursa adevarul.ro)

Nu uita sa imi dai LIKE pe facebook:

https://www.facebook.com/ProfesorJitaruIonel?fref=ts


1 răspuns »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.