#JitaruIonelBLOG

UPDATE -Școli închise vineri 23 martie 2018 -listă județe ce au anunțat închiderea școlilor

scoalainchisa

UPDATE –vă voi ține la curent cu alte județe ce vor anunța suspendarea cursurilor pentru VINERI -23 martie 2018! Din cauza codului portocalliu de vreme extremă autoritățile din mai multe județe din România au anunțat suspendarea cursurilor pentru VINERI 23 martie 2018!


UPDATE -LISTĂ JUDEȚE/capitală CE AU ANUNȚAT ÎNCHIDEREA ȘCOLILOR PENTRU VINERI 23 MARTIE 2018:

 •  BUCUREȘTI -Din cauza condițiilor de vreme severă cursurile au fost suspendate în toate unitățile de învățământ (preșcolar, gimnazial, liceal) în București pentru VINERI 23 MARTIE 2018!
 • NOU! ILFOV -Inspectoratul Școlar Județean ILFOV  a anunțat suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din JUDEȚ (preșcolar, gimnazial, liceal), pentru VINERI 23 MARTIE 2018!
 • NOU! OLT  –UPDATE-Inspectoratul Școlar Județean OLT  a anunțat suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din JUDEȚ (preșcolar, gimnazial, liceal), pentru VINERI 23 MARTIE 2018!
 • NOU! IALOMIȚA -UPDATE -Autorităţile au decis: Unitățile de învățământ din județul Ialomița vor fi închise VINERI 23 MARTIE 2018 din cauza codului PORTOCALIU DE VREME EXTREMĂ!
 • NOU! CĂLĂRAȘI –UPDATE -Din cauza condițiilor de vreme severă cursurile sunt suspendate în toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul CĂLĂRAȘI pentru VINERI 23 MARTIE 2018!
 • NOU! PRAHOVAUPDATEComitetul Județean pentru Situații de Urgență a aprobat, în ședință extraordinară, întreruperea cursurilor școlare în data de 23.03.2018, în toate unitățile de învățământ preuniversitar de pe teritoriul județului Prahova. (sursa ISJ Prahova)
 • NOU! GIURGIUUpdateAvând în vedere avertizarea meteorologică emisă de către Administrația Națională de Meteorologie, privind codul portocaliu de viscol, căderi de zăpadă și temperaturi foarte scăzute, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Giurgiu anunță suspendarea cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar (preșcolar, gimnazial și liceal) din județul Giurgiu, pentru ziua de 23 martie 2018. (sursa comunicat ISJ Giurgiu)
 • NOU! TELEORMANÎn sedinta Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman s-a hotărât suspendarea cursurilor în toate unitățile de învățământ din județ pentru data de 23 martie 2018. Notă: Grădinițele cu program prelungit vor asigura permanența pentru preșcolarii ai căror părinți nu au posibilitatea asigurării supravegherii lor, acasă, în timpul programului de lucru. (sursa ISJ Teleorman)
 • NOU! DÂMBOVIȚA -Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița a decis suspendare cursurilor în toate unitățile școlare din județ în ziua de 23 martie 2018, cu recuperarea ulterioară a meteriei. Grădinițele cu program prelungit vor asigura permanența pentru a da posibilitatea primirii preșcolarilor, la solicitarea părinților. (sursa ISJ Dâmbovița)
 • NOU! BUZĂU -se închid școlile din anumite localități! LISTA AICI!
 • NOU! DOLJSe suspendă cursurile școlare în toate unitățile de învățământ din județul Dolj pentru ziua de 23.03.2018, conform comunicatului transmis de ISJ DOLJ!

VOI COMPLETA LISTA PE PARCURSUL ZILEI DE ASTĂZI ÎN FUNCȚIE DE ANUNȚURILE INSPECTORATELOR DIN TOATE JUDEȚELE! VOI REVENI CU ALTE DETALII!

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.