#JitaruIonelBLOG

Statistica blog aprilie 2018

Datorită vacanței de Paște, interesul elevilor pentru examene și școală în general scade în luna aprilie, motiv pentru care și numărul vizualizărilor pe acest blog este mai mic fața de martie 2018. Cu toate acestea luna aprilie 2018 are un număr triplu de vizualizări și vizitatori unici față de aprilie 2017, așadar blogul rămâne pe un trend ascendent față de aprilie 2014, 2015, 2016 și 2017.

 În luna aprilie 2018 acest blog (http://www. profesorjitaruionel .blog) a avut un număr de 422407 de VIZUALIZĂRI și 156221 de VIZITATORI unici din România. Este cea mai bună lună APRILIE de când m-am apucat de blog în mai 2014!   Vă mulțumesc și mă bucur că materialele postate de mine vă sunt de ajutor! 

Untitled

COMPARAȚIE cu anii anteriori:

Untitled

Nu uitați să folosiți butonul de search pentru a căuta anumite materiale dar și meniul blogului. Pe blogul meu găsiți lecții de matematică cu exerciții rezolvate de gimnaziu și liceu, modele rezolvate de Evaluare Națională și BAC, arhivă EDU de modele pentru toate materiile, și orice noutate ce ține de educație(calendare școlare, calendarul examenelor din fiecare an, concursuri școlare, simulări, sesiuni de examene, rezultate de la examene sau de la admitere și multe altele)

VESTEA BUNĂ ESTE CĂ AM DEPĂȘIT 7 milioane de vizualizări și 3 MILIOANE de VIZITATORI UNICI de când m-am apucat de blog în 2014!

TOTAL VIZUALIZĂRI ȘI VIZITATORI UNICI DIN MAI 2014 până în prezent:

Untitled

NU UITA SĂ DAI UN SHARE PE REȚELELE DE SOCIALIZARE LA ORICE MATERIAL UTIL DE PE BLOG CA SĂ ȘTIE ȘI ALȚII DE EXISTENȚA ACESTOR MATERIALE!

Să aveți o zi frumoasă! #jitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.