#BAC2019

Rezolvare subiecte Mate Tehnologic date la Sesiunea Speciala mai BAC 2018 matematica M2

MATE M2 TEHNOLOGIC -Am rezolvat subiectele date la Sesiunea Specială BAC 2018, la MATEMATICĂ pentru cei de la M2 TEHNOLOGIC.

REZOLVARE SESIUNEA SPECIALĂ mai BAC 2018 Matematică M2 TEHNOLOGIC:

*Rezolvare Subiectul I:

s1

Scan0048


*Rezolvare Subiectul II.1:

s2

Scan0049

*Rezolvare Subiectul II.2:

s2

Acum 4 ani am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”) la care lucrez singur și a cărui cost anual de întreținere îl plătesc din fonduri proprii(domeniul, pachetul anual wordpress și publicitatea pe facebook astfel încât materialele să ajungă la cât mai multe persoane). Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog, oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate(liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională! O rugăminte am și eu: Dă te rog un share pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe și alții de existența acestor materiale! MULȚUMESC!

Scan0050


*Rezolvare Subiectul III.1:

s2


DACĂ APRECIEZI MUNCA PE CARE O DEPUN POȚI SĂ AJUȚI ȘI TU LA MENȚINEREA ACESTUI BLOG cu o MICĂ CONTRIBUȚIE:

 

SUSȚINE și tu munca de pe BLOGUL MEU cu suma de 10 euro! Costul anual de întreținere al blogului depășește 300 de euro!

Accesul la blog rămâne gratuit! Eu o să continui să postez rezolvări dar am nevoie de susținerea ta! Plata rapidă cu CARDUL(click pe VISA sau Mastercard) sau cu PAYPAL:

€10,00

Scan0051


*Rezolvare Subiectul III.2:

s2

Scan0052

#JitaruIonelBLOG #SuccesLaBAC #BAC2018

Sursa subiectelor subiecte2018.edu.ro


Subiectele în format PDF pentru print și download:


Sesiunea SPECIALĂ BAC 2018:

*Subiecte oficiale + bareme de corectare EDU:


 Dacă reușiți să rezolvați modelele de mai jos atunci sunteți pregătiți să treceți cu bine examenul de BAC la mate, specializarea M_TEHNOLOGIC(M2)! SUCCES! Cea mai bună metodă de pregătire a examenului de BAC la mate este: rezolvarea tuturor modelelor oficiale postate de minister anul acesta și în anii anteriori! De aceea am hotărât să fac o arhivă a subiectelor postate de minister în ultimii ani la toate sesiunile( iunie-iulie-subiecte oficiale+ rezervă, sesiunea specială olimpici, simularea, sesiunea august+rezervă și modelul oficial anual)! Variantele sunt în format pdf și reprezintă modelele oficiale postate pe EDU în perioada 2013-2018! Fiecare variantă are și BAREM de corectare în format PDF! Spor la rezolvări! Aveți variantele mai jos:

Variante oficiale EDU BACALAUREAT MATEMATICĂ specializarea Tehnologic: *Variante BAC Tehnologic(M2)

#SuccesLaBAC #BAC2018 #JitaruIonelBLOG

2 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.