#JitaruIonelBLOG

Calendar Admitere liceu 2018. Ghidul admiterii computerizate 2018. Află când se completează opţiunile pentru Admiterea 2018 în LICEU și când are loc repartizarea computerizată!

#AdmitereLiceu2018: calendar admitere(află când se completează opţiunile pentru Admiterea 2018 în LICEU și când are loc repartizarea computerizată), ghidul admiterii(cum se completează fișa de admitere, Ghidul admiterii computerizate 2018-2019.pdf, cum se calculează media de admitere):

Calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2018-2019:

 •  29 iunie – 3 iulie 2018Absolventii de gimnaziu si parintii acestora vor completa optiunile in fisele de inscriere, asistati de diriginti.
  Absolventii de gimnaziu care doresc sa participe la admitere in alt judet vor completa fisele de inscriere conform procedurii stabilite de Comisia Nationala de Admitere.
 • 29 iunie – 3 iulie 2018 –Introducerea datelor din fisele de inscriere in baza de date computerizata (aplicatia informatica computerizata).
 • 30 iunie – 4 iulie 2018Candidatii si parintii vor verifica fisele editate de calculator si vor corecta eventualele greseli din baza de date.
  Afisarea listelor corectate in aplicatia informatica computerizata.
 • 4 iulie 2018 –Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de inscriere la centrul de admitere judetean / al municipiului Bucuresti.
  Comisia din centrul de inscriere  va preda fisele de optiuni originale catre centrul de admitere judetean / al municipiului Bucuresti.
 • 5 iulie 2018 –Centrele de admitere judetene / al municipiului Bucuresti vor transmite Centrului National de Admitere baza de date prin confirmarea finalizarii operatiunilor specifice, in aplicatia informatica centralizata.
 •  6 iulie 2018 –Comisia Nationala de Admitere si comisiile de admitere judetene / a municipiului Bucuresti vor verifica, corecta si ulterior transmite baza de date catre comisia nationala. Corectarea erorilor si confirmarea incheierii modificarilor in aplicatia informatica centralizata.
 •  9 iulie 2018 –Repartizarea computerizata in invatamantul liceal de stat a absolventilor claselor a VIII-a care nu implinesc 18 ani pana la data inceperii cursurilor anului scolar 2018 – 2019.
 • 9 iulie 2018Afisarea rezultatelor candidatilor repartizati in invatamantul liceal de stat. Unitatile de invatamant gimnazial vor afisa listele cu absolventii repartizati din scolile respective si lista cu locurile neocupate din unitatile de invatamant liceal de stat din judet/municipiul Bucuresti.
 • 10 – 13 iulie 2018 Depunerea dosarelor de inscriere la scolile la care au fost repartizati candidatii.
 • 13 iulie 2018 -Unitatile invatamantului liceal de stat vor transmite situatia locurilor ramase libere in urma neinscrierii candidatilor admisi in aceasta etapa de admitere.
 • 16 – 18 iulie 2018 -Comisia judeteana de admitere va rezolva situatiile speciale aparute dupa etapa de repartizare computerizata, repartizarea candidatilor care nu si-au depus dosarele de inscriere in termen, a candidatilor care nu au participat si a celor care au participat, dar nu au fost repartizati in etapa repartizarii computerizate.
 • SUCCES TUTUROR!
 • sursa admitere.edu.ro

GHIDUL ADMITERII ÎN LICEU 2018-2019

Cum se calculează media de admitere:

u1

u2

Cum se completează fișa de admitere:

Ghidul admiterii computerizate v7.0-1

Ghidul admiterii computerizate v7.0-2

Ghidul admiterii computerizate v7.0-3

Algoritmul de repartizare -admitere 2018-2019:

ALTE MATERIALE UTILE:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.