#JitaruIonelBLOG

Mate M_Pedagogic -Rezolvare BAC 2018 matematica -Sesiunea Iunie-Iulie

MATE M_PEDAGOGIC -Am rezolvat subiectele date la BAC 2018, la MATEMATICĂ, pentru cei de la M_PEDAGOGIC, Sesiunea Iunie-Iulie din 27.06.2018. La finalul articolului găsiți subiectele date și BAREMUL de corectare în format PDF pentru PRINT și DOWNLOAD dar și subiectele +baremele oficiale EDU -BAC 2018 -Sesiunea Iunie-Iulie -pentru toate disciplinele!

REZOLVARE subiecte BAC 2018 Matematică M_PEDAGOGIC:

E_c_matematica_M_pedagogic_2018_var_02_LRO-1

*sursa subiecte: subiecte2018.edu.ro

*Rezolvare Subiectul I:

Scan0068

Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog, oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate(liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională pentru toate probele organizate de minister! O rugăminte am și eu: Dă te rog un SHARE -o DISTRIBUIRE la acest articol pe Facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe și alții de existența acestor materiale! MULȚUMESC!

***ESTE INTERZIS SĂ DAI <COPY-PASTE> LA ACEST ARTICOL sau la alte ARTICOLE DE PE BLOG! Dă doar <distribuire> sau precizează SURSA! <Copyrights ©Jitaru Ionel>***


*Rezolvare Subiectul II:

Scan0069

 

SUSȚINE și tu munca de pe BLOGUL MEU cu suma de 10 euro! Costul anual de întreținere al blogului depășește 300 de euro!

Accesul la blog rămâne gratuit! Eu o să continui să postez rezolvări dar am nevoie de susținerea ta! Plata rapidă cu CARDUL(click pe VISA sau Mastercard) sau cu PAYPAL:

€10,00

*Rezolvare Subiectul III:

Scan0071

Scan0070

Subiecte si Barem PDF BAC 2018 Mate M_PEDAGOGIC:

MATERIALE UTILE:

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.