#JitaruIonelBLOG

LA MULȚI ANI 2019!

LA MULȚI ANI 2019!
lamultiani

VEZI cum se zice „LA MULȚI ANI!” în diferite limbi:

*engleză: HAPPY NEW YEAR!

*franceză: BONNE ANNÉE!

*germană: FROHES NEUES JAHR!

*spaniolă: FELIZ AÑO NUEVO!

*italiană: FELICE ANNO NUOVO!

*cehă: ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK!

*chineză: 新年快乐, Xīnnián kuàilè!

*greacă: ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, EUTYCHISMENO TO NEO ETOS!


Am început acest blog în mai 2014. Pot spune că anul 2018 a fost cel mai bun de când am acest blog și vreau să vă mulțumesc pentru asta!  ÎN ANUL 2018  acest blog (www. profesorjitaruionel .com) a avut un număr de 7125445 VIZUALIZĂRI și 2734532 VIZITATORI uniciFață de anul 2017 (2713203 VIZUALIZĂRI și 1171416 VIZITATORI unici) pot spune că este un salt important, numărul de vizualizări și de vizitatori unici este aproape triplu la final de 2018. Vă mulțumesc din suflet și mă bucur că materialele postate de mine vă sunt de ajutor!

*STATISTICĂ BLOG pentru anul 2018:

statistica2018


EVOLUȚIE STATISTICĂ BLOG:

*toate lunile din 2014 până în prezent*

general1

Dacă analizați datele de mai sus, în coloană, puteți să observați că în fiecare lună din orice an vizualizările au crescut față de aceeași lună a anului anterior!

DESPRE MINE:

 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!

O să continui să muncesc cu pasiune la acest proiect și în anul 2019!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.