#BAC2019

sursa edu.ro -Rezultate Simulare Bacalaureat 2019

REZULTATE SIMULARE BAC 2019 -clasa a 12-a +clasa a 11-a

Ministerul Educaţiei Naţionale a organizat, în perioada 18 – 21 martie 2019, la nivel național, simularea examenului național de Bacalaureat pentru clasele a 11-a și a 12-a. 

Conform comunicatului edu.ro Notele obținute de elevi la Simularea examenului de BAC 2019 nu se postează online pe site-ul Ministerului edu.ro, ci au fost publicate la fiecare unitate de învățământ în parte pe 29 martie 2019Notele obţinute nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care sunt elevi care doresc consemnarea notelor în catalog, aceştia vor depune o cerere scrisă în acest sens”.

În cazul rezultatelor de la examenul oficial din vară rezultatele vor fi afișate online la nivel național pe edu.ro.

-edu.ro subiecte și bareme SIMULARE BAC 2019:

  • sursa subiecte2019.edu.ro    

SUCCES LA BAC!

*ACCESUL este gratuit la toate materialele postate pe acest blog! CONTRIBUIE ȘI TU CU O DISTRIBUIRE LA ACEST ARTICOL! Mulțumesc!*

Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 16000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#BAC2019

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.