#ExercitiiRezolvateMatematicaLiceu

Exercitii rezolvate BAC 2023 -matematica -cu derivate si integrale (SUBIECTUL III)

Aveți mai jos mai multe modele BAC rezolvate (doar SUBIECTUL III), la MATEMATICĂ, pentru cei de la MATE-INFO, ȘTIINȚE ale NATURII și TEHNOLOGIC. Subiectul III de la BAC are 30 de puncte, conține exerciții de clasa a 11-a(III.1 -DERIVATE) și de clasa a 12-a(III.2 -INTEGRALE).

MODELUL 1 -Subiectul III.1:

1.11.2

MODELUL 1 -Subiectul III.2:

1.31.4

MODELUL 2 -Subiectul III.1:

2.12.2

MODELUL 2 -Subiectul III.2:

2.32.4


  • AJUTĂ ȘI TU LA DEZVOLTAREA PROIECTULUI #JitaruIonelBLOG!

  • Dacă apreciezi munca mea la acest blog atunci poți ajuta contribuind la costul anual de întreținere al blogului. Până în acest moment am plătit singur această taxă către wordpress în fiecare an (în jur de 300 de euro!). Timp de 8 ani am investit peste 3000 de euro în acest blog (pe taxa anuala si pe reclamele de promovare a articolelor astfel incat lectiile gratuite sa fie vazute de cat mai multi elevi; pe lângă miile de ore investite în lecțiile cu acces gratuit!).
  • Poți ajuta cu orice sumă dorești! Ai nevoie doar de un card bancar:

  • https:// revolut.me/ionelblog

  • Pașii de urmat sunt simpli: click pe link, introdu suma în lei, alege plata cu cardul și asta este tot (nu ai nevoie de revolut pentru a face asta)!
  • revolut.me/ionelblog
  • Întrucât suntem o comunitate mare de oameni am zis să cer ajutorul vostru pentru plata acestei taxe (de exemplu dacă 100 de oameni contribuie cu 20 lei taxa este plătită). Această taxă ajută în primul rând la stocarea nelimitată de fișiere PDF în site (pe lângă altele -domeniu, siguranța că acest site nu o să pice, acces la diferite aplicații etc.), ceea ce este foarte important pentru ca acest blog să continuie să funcționeze normal!
  • https://revolut.me/ionelblog

  • ATENȚIE! Accesul rămâne gratuit indiferent dacă contribuiți sau nu dar aș aprecia foarte mult orice contibuție! Vă mulțumesc!


MODELUL 3 -Subiectul III.1:

3.13.2

MODELUL 3 -Subiectul III.2:

3.33.4

MODELUL 4 -Subiectul III.1+III.2:

4.14.24.3

MODELUL 5 -Subiectul III.1+III.2:

5.15.25.3

MODELUL 6 -Subiectul III.1+III.2:

6.16.26.3

MULT succes absolvenților de clasa a 12-a la examenul de BAC 2023!


Aveți mai jos peste 150 de modele oficiale EDU cu rezolvări(bareme) pentru pregătirea examenului de BAC la MATEMATICĂ -PE SPECIALIZĂRI -pentru cei de la MATE-INFO, ȘTIINȚE ALE NATURII, TEHNOLOGIC și PEDAGOGIC:

*peste 150 de variante BAC matematica M1, M2, M3-M4 -sursa edu.ro


În luna MAI au loc și tezele la matematică! Aveți mai jos câteva modele de teză la matematică (cu rezolvări -bareme) pentru clasa a 12-a:

*teză mate clasa a 12-a(mate-info): clasa a 12-a M1: modele de teza la matematica -semestrul al II-lea -cu rezolvari -bareme de corectare (mate-info)

*teză mate clasa a 12-a(științe ale naturii): clasa a 12-a M_STIINTE: modele de teza la matematica -semestrul al II-lea -cu rezolvari -bareme de corectare (stiinte ale naturii)

*teză mate clasa a 12-a(tehnologic): clasa a 12-a M2 -tehnologic: modele de teza la matematica -semestrul al II-lea -cu rezolvari -bareme de corectare (M_TEHNOLOGIC)

*VEZI ȘI: Vezi BAREMELE noilor modele BAC 2023 MATEMATICA -subiecte si bareme teste de antrenament EDU (mate-info, stiinte, tehnologic si pedagogic) -update

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#ExercitiiRezolvateMatematicaLiceu, #JitaruIonelBLOG, BAC 2022

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

5 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.