#JitaruIonelBLOG

sursă EDU.ro- Calendar Admitere liceu 2017. Află când se completează opţiunile pentru Admiterea 2017 în LICEU și când are loc repartizarea computerizată

NOU Puteți accesa aici rezultatele ->Admitere liceu 2017- rezultatele primei repartizari computerizate edu.ro

#AdmitereLiceu2017

Calendarul admiterii la liceu în anul şcolar 2017-2018:

3 – 6 iulie 2017 Absolvenții de gimnaziu și părinții acestora vor completa opțiunile în fișele de înscriere, asistați de diriginți. Absolvenții de gimnaziu din alte județe vor completa fișele de înscriere la centrul special desemnat din județul pentru care solicită înscrierea.
3 – 6 iulie 2017 Introducerea datelor din fișele de înscriere în baza de date computerizată (aplicația informatică computerizată) .
4 – 7 iulie 2017 Candidații și părinții vor verifica fișele editate de calculator și vor corecta eventualele greșeli din baza de date. Afișarea listelor corectate în aplicația informatică computerizată.
8 iulie 2017 Ultima zi pentru transmiterea bazei de date de la centrele de înscriere la centrul de admitere județean / al municipiului București. Comisia din centrul de înscriere va preda fișele de opțiuni originale către centrul de admitere județean / al municipiului București.
9 iulie 2017 Centrele de admitere județene / al municipiului București vor transmite Centrului Național de Admitere baza de date prin confirmarea finalizării operațiunilor specifice, în aplicația informatică centralizata.
10 iulie 2017 Comisia Națională de Admitere și comisiile de admitere județene / a municipiului București vor verifica, corecta și ulterior transmite baza de date către comisia națională.

11 iulie 2017 Corectarea erorilor și confirmarea încheierii modificărilor în aplicația informatică centralizată .
12 iulie 2017 Repartizarea computerizată în învățământul liceal de stat a absolvenților claselor a VIII-a care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2017-2018.
13 iulie 2017 Unitățile de învățământ gimnazial vor afișa listele cu absolvenții repartizați din școlile respective și lista cu locurile neocupate din unitățile de învățământ liceal de stat din județ/municipiul București.
13 iulie 2017 Fiecare unitate de învățământ liceal va afișa lista candidaților repartizați în acea unitate.
13 – 17 iulie 2017 Depunerea dosarelor de înscriere la școlile la care au fost repartizați candidații.
18 iulie 2017 Unitățile învățământului liceal de stat vor transmite situația locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaților admiși în această etapă de admitere.
19 – 21 iulie 2017 Comisia județeană de admitere va rezolva situațiile speciale apărute după etapa de repartizare computerizată, repartizarea candidaților care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaților care nu au participat și a celor care au participat dar nu au fost repartizați în etapa repartizării computerizate.

sursă EDU.ro SUCCES tuturor! #JitaruIonelBLOG

Vezi și :

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.