#JitaruIonelBLOG

UPDATE -Școli închise marți -18 decembrie 2018 (listă județe ce au anunțat suspendarea cursurilor). Școli închise luni -17 decembrie 2018

UPDATE -Școli închise marți -18 decembrie 2018 (listă județe ce au anunțat suspendarea cursurilor):

scoalainchisa


UPDATE –vă voi ține la curent cu alte județe ce vor anunța suspendarea cursurilor și pentru MARȚI -18 decembrie 2018!

Cursurile şcolare au fost suspendate integral, luni -17 decembrie 2018, în judeţele Arad, Gorj, Mehedinţi, Bihor şi Timiş, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, a inforat Ministerul Educaţiei Naţionale.


Informare privind unitățile de învățământ în care cursurile vor fi suspendate MARȚI -18 decembrie 2018:

*NOU! GORJ (toate localitățile din județ): „Ținând cont de evoluția nefavorabilă a vremii, de prognoza meteo pentru perioada următoare, de faptul că la această oră pe drumurile naționale și județene se circula foarte greu și de informările primite din unitățile de învățământ ale județului,  Comandamentului Județean pentru situații de Urgență Gorj a hotărât prelungirea suspendării cursurilor și pentru marți, 18.12.2018.” -sursa -comunicat ISJ GROJ.

*NOU! TIMIȘ (toate localitățile din județ) Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Timiș suspendarea completă a cursurilor a fost extinsă și pentru ziua de MARȚI -18 decembrie 2018! (sursă -comunicat edu.ro)

*NOU! MEHEDINȚI –UPDATE: ISJ Mehedinți a anunţat că marţi, 18 decembrie, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile, în județul MEHEDINȚI se suspendă cursurile în următoarele unități școlare:

*NOU! ARAD (39 de localități) -Confrom comunicatului edu.ro: „marți, 18 decembrie 2018, ca urmare a unor avarii la rețeaua de energie electrică nu se vor susține ore de curs în școlile din 39 de localități din județul Arad. Din același motiv, o unitate de învățământ din județul Satu Mare nu va organiza cursuri în intervalul 17 – 18 decembrie. ”

*NOU! VÂLCEA –UPDATE: Inspectoratul Şcolar Judeţean Vâlcea a anunţat că marţi, 18 decembrie, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile și a lipsei energiei electrice, în județul Vâlcea se suspendă cursurile în următoarele unități școlare: Școala Gimnazială Păușești Otăsău, Școala Gimnazială Racovița, Școala Gimnazială Pesceana, Școala Gimnazială Glăvile, Școala Gimnazială Șușani, Școala Profesională Specială Bistrița, comuna Costești, Școala Gimnazială Măldărești, Școala Gimnazială Vaideeni, Școala Gimnazială Muereasca, Școala Gimnazială Sinești, Școala Gimnazială Slătioara, Școala Gimnazială Stroești, Școala Gimnazială Malaia, Școala Gimnazială Voineasa, Școala Gimnazială Runcu, Școala Gimnazială Mitrofani, Școala Gimnazială Berislăvești, Școala Gimnazială Mădulari – Cernișoara, Scoala Gimnaziala Dănicei, Scoala Gimnaziala Sirineasa, GPP Horezu,  Școala Gimnazială Pietrari, Scoala Gimnazială Vlădești, Școala Gimnazială Popești- Dăești, Școala Gimnazială Valea Mare, Liceul Tehnologic Justinian Marina, Băile Olănești, Școala Profesională Perișani, Școala Gimnazială Bunești, Școala Gimnazială Ferigile Costești, Școala Gimnazială Mateești.

*NOU! ARGEȘ –UPDATE: Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeș a anunţat că marţi, 18 decembrie, ca urmare a condițiilor meteorologice nefavorabile, în județul ARGEȘ se suspendă cursurile în următoarele unități școlare:

*Voi reveni cu actualizări pe măsură ce acestea vor fi transmise Ministerului Educației Naționale!*


 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!


VEZI ȘI:


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: Q&A matematica -ajutor tema mate Romania, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 16000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2018-2019 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.