#JitaruIonelBLOG

Blogul meu a depășit 21 de milioane de vizite! Vă mulțumesc! #JitaruIonelBLOG

 Mă bucur să vă anunț că astăzi am ajuns la 21 de MILIOANE DE VIZITE pe blog, anul 2019 fiind cel mai bun ca număr de vizualizări! VĂ MULȚUMESC!

general

 În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Iar munca mea este răsplătită prin succesul de care se bucură acest blog, milioane de utilizatori au accesat materialele postate de mine. Vă mulțumesc!

 Nu uitați că accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe blogul meu educațional.  În acest articol o să găsiți materiale utile pentru pregătirea examenelor de Evaluare Națională și BAC.

EXEMPLE DE MATERIALE de pe blogul meu:


 Dacă în 2014 blogul meu (www. profesorjitaruionel .com) a avut undeva la 1600 de vizite, în 2015: 550000, în 2016: 1,1 milioane de vizite, în 2017: 2,7 milioane de vizite, în 2018: 5,6 milioane de vizite, am ajuns în 2019 la 9,59 milioane de vizite până în prezent(la finalul lunii noiembrie 2019). Așadar blogul crește ca număr de vizualizări de la an la an, motiv pentru care vreau să vă mulțumesc că îmi apreciați munca depusă și că îmi susțineți articolele prin distribuiri pe rețelele de socializare!

anul 2019

EVOLUȚIE STATISTICĂ BLOG:

*toate lunile din 2014 până în prezent:

total-general-vizualizari

Mă bucur să vă anunț că numărul de vizualizări din fiecare lună din acest an este mai mare decât numărul vizualizărilor din aceeași lună din anii precedenți (tabelul în coloană de mai sus). De exemplu în iunie 2019 am avut 1.7 MILIOANE de vizualizări, față de 1.5 M în iunie 2018, 458000 în iunie 2017 sau doar 174000 în iunie 2016. Așadar blogul rămâne pe un trend ascendent în vizualizări, și vă mulțumesc pentru asta!


Au trecut 5 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel. com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română(+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc).

STATISTICĂ BLOG:

*CLASAMENT T5.ro –t5.ro/trafic/ 147566825/

În Clasamentul Blogurilor din România mă mențin în top 5(de câteva luni) –după numărul de vizitatori unici conform statisticilor Google ANALYTICS:

clasamentT5


Evaluarea Națională 2020:


BAC 2020:


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 18000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup va oferi ajutorul!

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2019-2020 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)


*Modele EN 2020: 100 modele oficiale EDU Evaluarea Nationala 2020 Matematica si Limba romana -clasa a 8-a


 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)! 

Lecții RECAPITULARE BAC:

*Pregatire BAC mate: exercitii rezolvate cu LEGI de compozitie (mate-info, stiinte, tehnologic si pedagogic)

*Lectii cu exercitii rezolvate matematica LICEU (+pregatire/ recapitulare BAC)

*Exercitii rezolvate cu matrice si determinanti date la BAC (Subiectul II.1 BAC matematica)

*Exercitii rezolvate BAC 2020 -matematica -cu derivate si integrale (SUBIECTUL III)

*BAC 2020 mate: tabel formule derivate si integrale

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

4 răspunsuri »

  1. Metoda f bună pentru ajutorul elevilor care vor sa se pregătească la matematica mai ales înaintea tezei. Mulțumim!

    • Blogul este de ajutor și în restul anului școlar (teste, lecții, simulări, examene oficiale de BAC și EN rezolvate)!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.