#JitaruIonelBLOG

BAC 2020: vezi BAREMELE setului 8 de teste de antrenament EDU (clasa a 12-a) pentru toate probele SCRISE (publicate de Minister pe 5 iunie 2020)

BAC 2020 -Teste de antrenament SETUL 8 –5 iunie 2020:

  • Și în această săptămână Ministerul Educației a publicat subiectele și baremele pentru un singur test de antrenament(TESTUL 20, Setul 8)! AVEȚI MAI JOS subiectele și baremele TESTULUI 20 pentru toate PROBELE SCRISE –în format PDF:

1) Proba E.a) –Limba română (uman și real) -5 iunie 2020:

2) Proba E.c) –MATEMATICĂ (mate-info, științe, tehnologic și pedagogic) -5 iunie 2020:

3) Proba E.c) –ISTORIE -5 iunie 2020:

4) Proba E.d) –ANATOMIE și BIOLOGIE -5 iunie 2020:

5) Proba E.d) –CHIMIE -5 iunie 2020:

6) Proba E.d) –FIZICĂ -5 iunie 2020:

7) Proba E.d) –GEOGRAFIE -5 iunie 2020:

8) Proba E.d) –INFORMATICĂ -5 iunie 2020:

9) Proba E.d) –SOCIO-UMANE -5 iunie 2020:


 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)! În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”) din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA (în acest moment găsiți pe blog variante pentru toate PROBELE SCRISE). La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Iar munca mea este răsplătită prin succesul de care se bucură acest blog! Vă mulțumesc!

VEZI ȘI:


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

  • Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 20000 de membri. În acest grup, elevi și părinți care nu știu să rezolve o problemă la mate pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!
  • Accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe acest blog! CONTRIBUIE ȘI TU CU O DISTRIBUIRE pe rețelele de socializare la acest articol (Mulțumesc)!

EXEMPLE DE LECȚII și MATERIALE de pe blogul meu:

*VEZI ȘI: BAC 2020: vezi noile teste de antrenament EDU (clasa a 12-a) publicate de Minister pentru toate probele SCRISE(setul 1, setul 2, setul 3, setul 4, setul 5, setul 6, setul 7 și setul 8)

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#JitaruIonelBLOG, BAC 2020

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.