Evaluarea Națională 2021

Evaluare Nationala 2021: vezi BAREMELE SETULUI 6 de teste de antrenament EDU pentru clasa a 8-a (la Limba romana si la matematica) -publicate de Minister pe 16 aprilie 2021 -SERIA 6 (setul 6)

NOU! EN VIII -vezi SETUL 6 (sau seria 6) de TESTE DE ANTRENAMENT 2021 (clasa a 8-a):

-Ministerul Educației a publicat pe 16 aprilie 2021 BAREMELE SETULUI 6 de TESTE DE ANTRENAMENT de Evaluare Națională 2021 (clasa a 8-a) la LIMBA ROMÂNĂ și la MATEMATICĂ –SERIA 6 sau SETUL 6 (testul 6)! 

*NOU! EN VIII 2021 -TESTE DE ANTRENAMENT SERIA 6 (setul 6în format PDF): 

-Restul de teste EN 2021 în format PDF:


NOU! EN VIII –TESTE DE ANTRENAMENT 2021:

*SERIA 6 sau setul 6 (TESTUL 6 MATEMATICĂ) -clasa a 8-a:

BAREM TESTUL 6 matematică:

*Subiecte Testul 6 matematică:

*surse subiecte și bareme: rocnee.eu(C.N.P.E.E), edu.ro; 

-Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!

*SERIA 6 sau setul 6 (TESTUL 6 Limba ROMÂNĂ) -clasa a 8-a:

BAREM TESTUL 6 Limba română:

*Subiecte Testul 6 Limba română:

*surse subiecte și bareme: rocnee.eu(C.N.P.E.E), edu.ro; 

-Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!


În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! 

-Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)! Vă mulțumesc tuturor pentru VIZITE!

Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

  • Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 23000 de membri.
  • În acest grup, elevi și părinți care nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve.
  • Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul! Nu uitați să citiți și să respectați REGULILE GRUPULUI! Mulțumesc!

*VEZI ȘI: Recapitulare EN: Formule de calcul prescurtat. Descompunerea in factori (formule, exemple, fisa de lucru cu EXERCITII REZOLVATE)

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:Evaluarea Națională 2021

Etichetat ca:, , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.