#BAC2019

Integrale rezolvate + fisa de lucru cu PRIMITIVE (exercitii variante BAC)

Aveți mai jos câteva exemple de integrale nedefinite rezolvate, o fișă de lucru cu primitive(exerciții din variantele BAC propuse de minister) iar la finalul articolului găsiți un TABEL cu formule pentru derivate și integrale și fișa de lucru cu primitive în format pdf pentru PRINT(imprimare) și download. SPOR LA LUCRU!

EXERCIȚII REZOLVATE CU INTEGRALE +FIȘĂ DE LUCRU CU PRIMITIVE BAC:

15

*O rugăminte am și eu: Dă te rog un share -o distribuire(la acest articol și la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale! MULȚUMESC!*

24

VEZI ȘI: Peste 150 de variante BAC 2020 matematica pe specializari M1, M2, M3-M4 -sursa edu.rofisa-de-lucru-primitive-1

VEZI ȘI LECȚIA: Legi de compozitie. Proprietati. Exercitii rezolvate BAC (+exemple comutativitate, asociativitate, element neutru, element simetrizabil)

fisa-de-lucru-primitive-2

fisa-de-lucru-primitive-3

fisa-de-lucru-primitive-4

#JitaruIonelBLOG

*Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceuși gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!*

Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 17000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve.

PROMOVEZ ÎN MOD GRATUIT PE BLOGUL MEU PROIECTE EDUCAȚIONALE DIN ROMÂNIA:

Dacă ai un proiect cu care vrei să ajuți elevi din România și ai nevoie de PROMOVARE GRATUITĂ, o să te rog frumos să mă contactezi la adresa de e-mail: john.jitaru@yahoo.ro sau pe pagina oficială de facebook a acestui blog –facebook.com/ ProfesorJitaruIonelBlog. Pagina de facebook este urmarită de peste 17000 de persoane iar blogul profesorjitaruionel.com are lunar aproximativ 200000 de vizitatori unici din România. Cu siguranță proiectele voastre o să fie văzute de cine dorește să se implice!

TABEL FORMULE DERIVATE ȘI INTEGRALE:

10

20

TABEL FORMULE DERIVATE ȘI INTEGRALE PDF: 

FIȘĂ DE LUCRU cu primitive BAC PDF: 

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

9 răspunsuri »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.