#BAC2019

BAC 2019 mate: tabel formule derivate si integrale

derivateintegrale

[wordads]

Pregătire BAC 2019 matematică: tabel formule DERVIATE și INTEGRALE, lecții recapitulative clasa a 12-a și variante rezolvate EDU pe specializări:

A) TABEL FORMULE DERIVATE ȘI INTEGRALE:

În analiza matematică este foarte important să cunoașteți formulele la derivate (clasa a 11-a) și integrale (clasa a 12-a). Fără aceste formule o să aveți probleme și la școală dar și la examenul de BACALAUREAT indiferent dacă sunteți la MATE-INFO, ȘTIINȚE ALE NATURII sau TEHNOLOGIC ( SUBIECTUL III de la BAC conține exerciții cu derivate la exercițiul 1 și integrale la exercițiul 2). Excepție- cei de la PEDAGOGIC nu au la BAC derivate și integrale!

TABELUL în format imagine:

tabel-derivate-si-integrale-1

*O rugăminte am și eu: Dă te rog un share -o distribuire(la acest articol și la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale! MULȚUMESC!*

DOWNLOAD TABELUL în format pdf:

[wordads]

B) Lecții recapitulative BAC:

*Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceuși gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!*

C) Variante EDU BAC matematică pe specializări:

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2018-2019 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)

Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 15000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup va oferi ajutorul!

Sa aveti o zi frumoasa! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.