#ExercitiiRezolvateMatematicaGIMNAZIU

Test rezolvat din capitolul FUNCTII -clasa a 8-a

Test rezolvat din capitolul FUNCȚII -clasa a 8-a

Aveți mai jos un test rezolvat complet din capitolul FUNCȚII ce conține toate cerințele posibile ce se pot da la exercițiul de Evaluarea Națională din „Funcții”. Vă reamintesc că la Evaluarea Națională o să aveți un exercițiu cu două cerințe din „FUNCȚII” ce valorează 10 puncte(din totalul de 100). Testul conține exerciții cu reprezentarea graficului unei funcții, apartenența unui punct la graficul unei funcții, determinarea punctului de intersecție dintre două funcții, reprezentarea a două funcții în același sistem XOY, determinarea unei legi de corespondență, sume de funcții, determinarea ariei triunghiului format de grafic și axe sau determinarea unor puncte de pe graficul unei funcții.

Am ales să rezolv un test din culegrea de clasa a 8-a de la Paralela 45, Consolidare, 2018. SURSĂ test-Culegere Consolidare 2018-Partea II-clasa a 8-a, editura PARALELA 45.

subiectul I

Scan0026

subiectul II

Scan0027


VEZI ȘI:


Scan0028


VEZI ȘI:


Subiectul III.1

Scan0029

VEZI ȘI: Reprezentarea geometrică a graficului unei funcții. Apartenența unui punct la Gf -exerciții rezolvate EN clasa a 8-a

Subiectul III.2

Scan0030

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

5 răspunsuri »

  1. Buna ziua! Eu nu inteleg de unde ati luat 2b=4 la exercitiul 5 prima parte.
    Va rog ajutati-ma ! 😥

  2. Buna ziua ! Cum se rezolva exercitiile in care se cere sa arati ca 2 functii sunt egale.Teoretic stiu dar nu stiu sa aplic. Va rog, un exemplu. Va multumesc !

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.