Evaluarea Națională 2021

Clasa a 8-a: Subiecte si bareme SIMULARE Evaluarea Nationala 2021 Matematica si Limba romana

Simulare Evaluarea Națională 2021 Matematică -subiecte și barem EDU -clasa a 8-a (din 30 martie 2021) –sursa subiecte.edu.ro:

MATEMATICĂ (30 martie 2021) -BAREM și subiecte oficiale EDU în format IMAGINE:

*sursa subiecte.edu.ro *Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!


Simulare Evaluarea Națională 2021 Limba română -subiecte și barem EDU -clasa a 8-a (din 29 martie 2021) –sursa subiecte.edu.ro:

LIMBA ROMÂNĂ (29 martie 2021) -BAREM și subiecte oficiale EDU în format IMAGINE:

*sursa subiecte.edu.ro *Acest articol are rol informativ! Cu ajutorul platformei mele modelele de examen vor fi văzute de foarte mulți elevi și părinți din România în mod gratuit!

  • Succes la MATE!

LECȚII UTILE pentru pregătrirea simulării la MATEMATICĂ (EN 2021 -clasa a 8-a):

*Exemple de exerciții rezolvate -Subiectul I: Pregatire Evaluarea Nationala 2021: Modele rezolvate SUBIECTUL I EN VIII (matematica, clasa a 8-a)

*Formule de calcul prescurtat: Recapitulare EN: Formule de calcul prescurtat. Descompunerea in factori (formule, exemple, fisa de lucru cu EXERCITII REZOLVATE)

*RADICALI: Exercitii rezolvate cu RADICALI date la Evaluarea Nationala (clasa a 8-a, Matematica)

*PATRULATERE: teorie si probleme rezolvate: PATRULATERE -recapitulare Evaluarea Nationala matematica

*Geometrie în spațiu (probleme rezolvate): EN -Modele de probleme de geometrie in spatiu REZOLVATE (examen clasa a 8-a)

*În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)! Vă mulțumesc tuturor pentru VIZITE!


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

-Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 23000 de membri.

-În acest grup, elevi și părinți care nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve.

-Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

***VEZI ȘI: Evaluare Nationala 2021: vezi BAREMELE SETULUI 5 de teste de antrenament EDU pentru clasa a 8-a (la Limba romana si la matematica) -publicate de Minister pe 26 martie 2021 -SERIA 5 (setul 5)

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.