#JitaruIonelBLOG

Platforma #estereal

 Vrei să poți lua o decizie mai informată în ceea ce privește liceul la care vrei să înveți?

estereal

Salut, Ești în clasa a VIII-a? Înseamnă că ai de luat niște decizii destul de importante legate de liceul la care vrei să mergi, toate astea într-o perioadă cu examene dificile. Știi ce vrei să faci mai departe? Te-ai gândit cum îți faci lista de opțiuni? Ești sigur că astea sunt opțiunile cele mai potrivite ție?„, așa începe prezentarea unui proiect foarte util inițiat de „Registrul Educațional Alternativ„.

Aceștia au făcut un chestionar, la care au răspuns aproape 3000 de elevi din București. Acești elevi au avut șansa de a da note propriului liceu la capitole precum Oportunități, Comunitate, Organizare, Resurse sau Personal, răspunzând la niște întrebări.

 Practic cu rezultatele pe care aceștia le-au obținut pe baza opiniilor a mii de elevi de liceu, tu poți lua o decizie mai informată în ceea ce privește liceul la care vrei să înveți!

sursa estereal.ro: „Poți vedea notele pe care le-au primit liceele pe care le ai în vedere și poți să citești sute de experiențe personale pe platforma interactivă pe care am creat-o. De asemenea, dacă ești mai nehotărât de fel, poți să arunci o privire pe clasamentele pentru fiecare capitol, unde apar toate liceele cu suficiente date.”


 Și tu poți ajuta această platformă distribuind următorul articol de promovare:

http:// estereal.ro/boboci/


Au trecut 5 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel.com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română(+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc). De aceea mă bucur să promovez alte proiecte dedicate elevului precum cel prezentat mai sus –estereal.ro!


PROMOVEZ ÎN MOD GRATUIT PE BLOGUL MEU PROIECTE EDUCAȚIONALE DIN ROMÂNIA:

Dacă ai un proiect cu care vrei să ajuți elevi din România și ai nevoie de PROMOVARE GRATUITĂ, o să te rog frumos să mă contactezi la adresa de e-mail: john.jitaru@yahoo.ro sau pe pagina oficială de facebook a acestui blog –facebook.com/ ProfesorJitaruIonelBlog. Pagina de facebook este urmarită de peste 17000 de persoane iar blogul profesorjitaruionel.com are lunar aproximativ 200000 de vizitatori unici din România. Cu siguranță proiectele voastre o să fie văzute de cine dorește să se implice!


VEZI ȘI -Meditații GRATUITE București la matematică și limba română pentru BAC și Evaluarea Națională în cadrul proiectului caritabil EDUCĂM VIITORUL:


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 17000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup va oferi ajutorul!

CINE SUNT EU?

*Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceuși gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!*


EXEMPLE DE MATERIALE #JitaruIonelBLOG:

*clasa a 12-a -Peste 150 de variante BAC 2019 matematica M1, M2, M3-M4 pe specializari-sursa edu.ro +CALENDAR BAC 2019

*clasa a 8-a -Calendar +90 modele EDU Evaluarea Nationala 2019 Matematica si Limba romana -clasa a 8-a

*clasa a 8-a -Intervale in R. Intervale marginite, nemarginite si simetrice (teorie +exercitii rezolvate +grafice + inecuatii cu modul in R -clasa a 8-a)

*clasa a 12-a -Legi de compozitie. Proprietati. Exercitii rezolvate BAC (+exemple comutativitate, asociativitate, element neutru, element simetrizabil)

*clasa a 12-a -Integrale rezolvate + fisa de lucru cu PRIMITIVE (exercitii variante BAC)

*clasa a6-a -Operatii cu multimi (exercitii rezolvate clasa a 6-a) 

*clasa a 12-a -Pregatire BAC 2019 MATE #2 -Teorie si exercitii rezolvate matematica clasa a 9-a: A)Progresii aritmetice si B)Progresii geometrice -formule si exemple  

*clasa a 7-a -Patrulaterul convex (probleme rezolvate geometrie clasa a 7-a) 

*clasa a 8-a -EN VIII 2019: Model rezolvat #1 Simulare matematica Evaluarea Nationala 2019 -clasa a -8-a 

*clasa a 12-a -Pregatire BAC 2019 mate #1 -teorie si exercitii rezolvate matematica clasa a 9-a pentru: A.Logica matematica, B.Inductia matematica si C.Multimea R 

*clasa a 12-a -Subiecte rezolvate detaliat BAC 2017 Matematica M1, M2, M3- sesiunea august-septembrie 

*clasa a 12 -a -BAC 2017: subiecte rezolvate la Matematica M1, M2, M3 (+subiecte-bareme EDU PDF) 28 iunie 2017

*clasa a 8-a -Rezolvare Evaluarea Nationala 2018 matematica -subiecte si barem EDU -13.06.2018 -clasa a 8-a


PROMOVEZ ÎN MOD GRATUIT PE BLOGUL MEU PROIECTE EDUCAȚIONALE DIN ROMÂNIA:

Dacă ai un proiect cu care vrei să ajuți elevi din România și ai nevoie de PROMOVARE GRATUITĂ, o să te rog frumos să mă contactezi la adresa de e-mail: john.jitaru@yahoo.ro sau pe pagina oficială de facebook a acestui blog –facebook.com/ ProfesorJitaruIonelBlog. Pagina de facebook este urmarită de peste 17000 de persoane iar blogul profesorjitaruionel.com are lunar aproximativ 200000 de vizitatori unici din România. Cu siguranță proiectele voastre o să fie văzute de cine dorește să se implice!

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.