#BAC2021

Simulare BAC 2021 Proba E.c) -Matematica si Istorie -subiecte și bareme EDU -clasa a 12-a (din 23 martie 2021)

Simulare BAC 2021 Proba E.c)MATEMATICĂ (mate-info, științe, tehnologic, pedagogic) și ISTORIEsubiecte și bareme EDU -clasa a 12-a (din 23 martie 2021) -sursa subiecte.edu.ro:

Subiecte și BAREME Simulare BAC 2021 -Proba E.c):


VEZI și TESTELE DE ANTRENAMENT BAC 2021 -pentru toate probele scrise:

 În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Până în acest moment am ajutat sute de mii de elevi și părinți în mod gratuit cu lecții de mate pentru gimnaziu și liceu dar și variante de examen rezolvate! Vă mulțumesc pentru VIZITE!

LECȚII de mate LICEU:

*Lecția 1: clasa a 12-a –Pregatire BAC 2019 MATE #2 -Teorie si exercitii rezolvate matematica: A)Progresii aritmetice si B)Progresii geometrice -formule si exemple  

*Lecția 2: Proprietatile logaritmilor. Formule. Operatii -log, ln, lg (exercitii rezolvate matematica clasa a 10 a)

*Lecția 3: Formule si exemple -Factorial. Permutari. Aranjamente. Combinari (exercitii rezolvate matematica BAC)

*Lecția 4: Recapitulare BAC: exercitii rezolvate cu DERIVATE (formule, ecuatia tangentei intr-un punct, definitia derivatei cu limita, derivarea produsului, derivarea raportului, derivarea functiilor compuse)

*Lecția 5: Legi de compozitie -proprietati (exemple comutativitate, asociativitate, element neutru, element simetrizabil). Exercitii rezolvate BAC matematica


*VEZI ȘI: Pregatire BAC 2021: teste rezolvate la MATEMATICA si lectii recapitulative


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

-Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 23000 de membri.

-În acest grup, elevi și părinți care nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve.

-Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

O rugăminte am și eu: Dă te rog un share (la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale! MULȚUMESC!

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Categorii:#BAC2021, #JitaruIonelBLOG

Etichetat ca:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.