DESPRE MINE

DESPRE MINE:

 Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori (de TITULARIZARE și DEFINITIVARE)!

  În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Iar munca mea este răsplătită prin succesul de care se bucură acest blog, milioane de utilizatori au accesat materialele postate de mine. Vă mulțumesc!

 • AJUTĂ ȘI TU LA DEZVOLTAREA PROIECTULUI #JitaruIonelBLOG!

 • Dacă apreciezi munca mea la acest blog atunci poți ajuta contribuind la costul anual de întreținere al blogului. Până în acest moment am plătit singur această taxă către wordpress în fiecare an (în jur de 300 de euro!). Timp de 8 ani am investit peste 3000 de euro în acest blog (pe taxa anuala si pe reclamele de promovare a articolelor astfel incat lectiile gratuite sa fie vazute de cat mai multi elevi; pe lângă miile de ore investite în lecțiile cu acces gratuit!).
 • Poți ajuta cu orice sumă dorești! Ai nevoie doar de un card bancar:

 • https:// revolut.me/ionelblog

 • Pașii de urmat sunt simpli: click pe link, introdu suma în lei, alege plata cu cardul și asta este tot (nu ai nevoie de revolut pentru a face asta)!
 • revolut.me/ionelblog
 • ID revolut: @ionelblog
 • SAU cont bancar (titular cont JITARU IONEL):

 • RO26 BREL 0006 3007 6352 0100

 • Întrucât suntem o comunitate mare de oameni am zis să cer ajutorul vostru pentru plata acestei taxe (de exemplu dacă 100 de oameni contribuie cu 20 lei taxa este plătită). Această taxă ajută în primul rând la stocarea nelimitată de fișiere PDF în site (pe lângă altele -domeniu, siguranța că acest site nu o să pice, acces la diferite aplicații etc.), ceea ce este foarte important pentru ca acest blog să continuie să funcționeze normal!
 • https://revolut.me/ionelblog

 • ATENȚIE! Accesul rămâne gratuit indiferent dacă contribuiți sau nu dar aș aprecia foarte mult orice contibuție! Vă mulțumesc!


Mă bucur să vă anunț că astăzi am ajuns la 90 de MILIOANE DE VIZITE pe blog, anul 2022 fiind cel mai bun ca număr de vizualizări! VĂ MULȚUMESC!


NOU! Update la zi! VARIANTE BAC -teste de antrenament EDU:


Arhivă VARIANTE BAC:


Nu uitați că accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe blogul meu educațional.  Dacă în 2014 blogul meu (www. profesorjitaruionel .com) a avut undeva la 1600 de vizite, în 2015: 550000, în 2016: 1.1 milioane de vizite, în 2017: 2.7 milioane de vizite, în 2018: 5.6 milioane de vizite, în 2019: 10 milioane de vizite, am ajuns la finalul lui august 2020 la peste 23 de milioane de vizite. Așadar blogul crește ca număr de vizualizări de la an la an, motiv pentru care vreau să vă mulțumesc că îmi apreciați munca depusă și că îmi susțineți articolele prin distribuiri pe rețelele de socializare!

statistici-august2020


Evaluarea Națională 2023:


STATISTICI 2019:

În luna IUNIE 2019 acest blog (www. profesorjitaruionel .com) a avut un număr de 1,7 MILIOANE de VIZUALIZĂRI (1,69M conform wordpress și 1,73M conform t5.ro) și peste 550000 de VIZITATORI uniciA fost cea mai bună lună din 2019 și recordul anterior de vizualizări! Vă mulțumesc și mă bucur că materialele postate de mine vă sunt de ajutor!

iunie2019

Au trecut 8 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel. com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română (+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc).


STATISTICĂ BLOG 2020:

 În Clasamentul Blogurilor din România mă mențin în top 5(de câteva luni) -după numărul de vizitatori unici conform statisticilor Google ANALYTICS:

clasament-bloguri


EXEMPLE DE MATERIALE #JitaruIonelBLOG:

*NOU! Rezolvare Teste EN mate -clasa a 8-a: EN VIII mate: Teste REZOLVATE de Evaluare Nationala ce respecta noua programa de examen (fara materia din semestrul al II-lea)

*Rezolvare EN 2019 mate -clasa a 8-a: Rezolvare Evaluarea Nationala 2019 matematica -subiecte si barem EDU -20.06.2019 -clasa a 8-a

*clasa a 12-a -variante cu rezolvări BAC mate M1 (mate-info): Mate-Info M1: 46 variante oficiale EDU BAC matematica M1 -mate-info (cu rezolvari -bareme de corectare)

*Modele REZOLVATE BAC tehnologic -clasa a 12-a: MATE-TEHNOLOGIC- Modele rezolvate BAC MATEMATICA -clasa a 12-a

*clasa a 12-a -sesiunea specială BAC mate: Sesiunea Speciala BAC Matematica -subiecte si bareme Proba E.c) – sursa edu.ro

*Rezolvare Simulare mate -clasa a 8-a: REZOLVARE Simulare EN clasa a 8-a -Matematica (rezolvare subiecte Simulare Evaluarea Nationala)

*Modele rezolvate EN mate -clasa a 8-a: Modele rezolvate SUBIECTUL I EN VIII -matematica -clasa a 8-a (pregatire evaluarea nationala)

*Rezolvare Simulare mate -clasa a 7-a: REZOLVARE Simulare EN clasa a 7-a -Matematica (rezolvare subiecte Simulare Evaluarea Nationala -clasa a VII-a)

*clasa a 12-a -rezolvare modele BAC mate: Exercitii rezolvate BAC matematica -cu derivate si integrale (SUBIECTUL III)

*Simulare mate BAC clasele a 12-a +a 11-a: edu.ro -Simulare BAC XI XII Matematica -Subiecte si bareme -mate-info -stiinte -tehnologic -pedagogic -Proba E.c) -clasa a 11-a si clasa a 12-a

*PROGRAMA EN -clasa a 8-a: Metodologie +PROGRAMA Evaluarea Națională Matematică și Română -clasa a 8-a

*PROGRAMA BAC clasa a 12-a: Metodologie +PROGRAMA BAC pentru toate probele de examen

*clasa a 12-a –Peste 150 de variante BAC matematica M1, M2, M3-M4 pe specializari-sursa edu.ro +CALENDAR BAC

*clasa a 8-a –Calendar +90 modele EDU Evaluarea Nationala Matematica si Limba romana -clasa a 8-a

*clasa a 8-a –Intervale in R. Intervale marginite, nemarginite si simetrice (teorie +exercitii rezolvate +grafice + inecuatii cu modul in R -clasa a 8-a)

*clasa a 12-a –Legi de compozitie. Proprietati. Exercitii rezolvate BAC (+exemple comutativitate, asociativitate, element neutru, element simetrizabil)

*clasa a 12-a –Integrale rezolvate + fisa de lucru cu PRIMITIVE (exercitii variante BAC)

*clasa a6-a –Operatii cu multimi (exercitii rezolvate clasa a 6-a) 

*clasa a 12-a –Pregatire BAC MATE #2 -Teorie si exercitii rezolvate matematica clasa a 9-a: A)Progresii aritmetice si B)Progresii geometrice -formule si exemple  

*clasa a 7-a –Patrulaterul convex (probleme rezolvate geometrie clasa a 7-a) 

*clasa a 8-a –EN VIII: Model rezolvat #1 Simulare matematica Evaluarea Nationala -clasa a -8-a 

*clasa a 12-a –Pregatire BAC mate #1 -teorie si exercitii rezolvate matematica clasa a 9-a pentru: A.Logica matematica, B.Inductia matematica si C.Multimea R 

*clasa a 12-a –Subiecte rezolvate detaliat BAC 2017 Matematica M1, M2, M3- sesiunea august-septembrie

*clasa a 12 -a –BAC: subiecte rezolvate la Matematica M1, M2, M3 (+subiecte-bareme EDU PDF) 28 iunie

Nu uitați să folosiți butonul de search pentru a căuta anumite materiale dar și meniul blogului. Pe blogul meu găsiți lecții de matematică cu exerciții rezolvate de gimnaziu și liceu, modele rezolvate de Evaluare Națională și BAC, arhivă EDU de modele pentru toate materiile, și orice noutate ce ține de educație(calendare școlare, calendarul examenelor din fiecare an, concursuri școlare, simulări, sesiuni de examene, rezultate de la examene sau de la admitere și multe altele).


RECORDURI(personale):

*Vă mulțumesc! Pe 28 aprilie 2020 am înregistrat cel mai mare număr de vizualizări într-o singură zi: 244204! *În aprilie 2020 am ajuns pe locul 1 în Clasamentul blogurilor din România și pe locul 5 în Clasamentul GENERAL (conform Google Analytics):

blog.28Aprilie

general.28Aprilie

*În martie 2019 am ajuns pe locul 1 în Clasamentul blogurilor din România și pe locul 5 în Clasamentul GENERAL (conform Google Analytics):

Vă mulțumesc pentru vizite!


O rugăminte am și eu: Dă te rog un share (la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale! MULȚUMESC!


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

-Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 28000 de membri.

-În acest grup, elevi și părinți care nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup vă va oferi ajutorul!

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2022-2023 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)

1

Haide și tu în grup, e GRATUIT!

 Dacă ești pasionat de matematică sau pur și simplu te pricepi la mate, haide și tu în grup să îi ajuți pe alții să rezolve anumite exerciții sau chiar să propui exerciții și rezolvări!!! *Cel mai ușor este să faci o poză cu telefonul la exercițiul pe care nu știi să îl rezolvi și postează poza pe facebook! Important e să se înțeleagă cerința! #QAMatematica #JitaruIonelBLOG


*BACALAUREAT:
1) MATE: Pe acest blog găsiți tot ce aveți nevoie pentru pregătirea examenului național de bacalaureat indiferent dacă sunteți la profil PEDAGOGIC, TEHNOLOGIC , ȘTIINȚE ALE NATURII sau MATE-INFO. Testele propuse și rezolvate sunt recomandate pentru orice elev ce dorește să treacă cu bine examenul de BAC. De asemenea aveți rezolvate în totalitate clasicele variante BAC din 2009 (M2)2)Alte materii: Pe acest blog găsiți noutățile legate de BAC pentru toate probele scrise: VARIANTE BAC 2023 -toate probele scrise!

*EVALUAREA NAȚIONALĂ:
Pe acest blog găsiți tot ce aveți nevoie pentru pregătirea examenului de Evaluare Națională (subiecte din anii anteriori rezolvate complet, simulări, teze etc).


CONTACT:


POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE:

Puteți citi detalii despre politica de confidențialitate a site-ului aici:

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

118 răspunsuri »

 1. Buna ziua. Ma numesc Eduard si am luat 8.50 la Evaluare Nationala la mate anul acesta. Vreau sa ii multumesc domnului profesor pentru tot. Desi la inceputul anului parintii isi faceau griji daca o sa iau macar 5 motiv pt care mi au cautat prof de pregatire iata ca am reusit sa iau peste 8. Il recomand , este tanar, glumet, explica foarte bine si stie sa te motiveze. A avut incredere in mine mai mult decat parintii mei si ii multumesc. RECOMAND !!!

 2. Buna ziua. Ma numesc Ana Maria. Am dat anul acesta BAC ul la mate info si am reusit sa trec cu 6,4 ceea ce este incredibil pt mine. Cand pici bac ul incepi sa iti pierzi increderea ca o sa mai ai un viitor:(. In trecut il picasem de 3 ori. Multumesc lui Ionel ca m-a invatat ce trebuie. Am colaborat aproape un an de zile. Mi-a dat incredere si a stiut sa ma motiveze! Trebuie sa aveti incredere in tot ceea ce zice, stie ce face tipul!!! recomand cu placere.

 3. Am facut pregatire la matematica cu domnul profesor Jitaru ionel in clasa a-11-a si a-12-a. M-a ajutat foarte mult si am avut rezultate bune. Am luat la bac 9.35! Multumesc

 4. Am facut pregatire cu domnul prof. Jitaru si am luat la BAC 8.60 la stiinte ale naturii. M-a ajutat sa inteleg teoria, vine cu fise de lucru foarte bune, si cu teste facute de dansul dupa modelele date la BAC la simularea oficiala si in sesiunile anterioare. Multumesc mult

 5. Buna ziua,eu il recomand pe domnul profesor,am facut cu el din clasa a 9 a unde nu prea treceam de nota 6,am reusit sa iau si 4-5,materia era destul de greoaie si ambigua dar cu domnul profesor am reusit sa inteleg mult mai bine si nu mai aveam note sub 6, chiar si la teze am reusit sa iau 10 datorita lui,de asemenea si bacul la matematica l-am luat cu 10,00,este un profesor foarte bun si iti explica lucrurile foarte bine,este un om deschis si glumet,eu m-am inteles foarte bine cu el 😉 apelati-l cu incredere! 😉

  • Multumesc Andrei! Esti cel mai serios , ambitios si destept elev cu care am colaborat. Sa iei nota 10 curat la mate-info(in ciuda subiectelor simplute) nu este la indemana oricui. Stiu ca o sa ramai de 10 si la facultate!

 6. Am inceput pregatirea cu domnul Jitaru de o saptamana pentru sesiunea de toamna de BAC. In acest timp am invatat mai multe decat intr-un an de zile cu fostul profesor de pregatire. Recomand cu placere. Sunt sigur ca am sa trec BAC ul in toamna!!! Am sa va tin la curent cu nota

 7. Ma numesc Oana si am dat anul acesta evaluarea nationala la matematica. Am facut pregatire cu domnul profesor Jitaru inca din clasa a-6-a, pana la terminarea gimnaziului. Eu am inteles matematica mai usor, mai ales geometria. Imi explica fiecare lectie pe care nu o intelegeam la clasa, ma „obliga” sa invat formulele la geometrie si am reusit sa ma descurc. Am sa va zic nota de la evaluare 2015: 9.29. Mult respect si imi pare rau ca nu continuam colaborarea pe motiv ca plecati din oras. Eu va multumesc . Va recomand cu placere 😉

 8. Matematica a fost un cosmar pentru mine. Am picat BACUL de 3 ori si nu ma mandresc cu asta, am facut apoi pauza de una an si ma simteam devastata ca nu pot trece. Am zis apoi sa mai incerc odata si l-am apelat pe Ionel prin toamna. Am facut pregatire pana la finalul anului scolar si am luat 5.80 la bac, si pentru ca am trecut o sa ii fiu recunoscatoae toata viata. E foarte greu dpdv psihologic sa margi iainte fara examen luat. Multumesc inca odata si vi-l recomand cu placere tuturor

 9. In anul scolar 2013-2014 am facut pregatire pt BAC cu domn. prof Jitaru si am reusit miraculoasa nota de 9.25 la matematica in vara. Zic miraculoasa intrucat desi stiam ceva matematica, in timpul liceului , proful de clasa nu mi-a pus niciodata mai mult de 7. I-am demonstrat ca se poate , bineinteles si cu ajutorul domnului Jitaru si ii multumesc. Il recomand cu placere pt meditatii in particular!!!

 10. Buna ziua. Ma numesc Vasile si am facut pregatire cu domnul Jitaru in clasa 7 si8. Pregatirea am inceputo prin luna octombrie dupa prima lucrare. Notele mele erau destul de mici, nu stiam sa fac temele nu intelegeam lectia. M-a ajutat mult domnul Jitaru. Imi explica lectia , venea cu exercitii si ma controla si ajuta la teme. Notele mele au inceput sa creasca . Am reusit in semestrul 2 sa iau si primul meu 10 la mate. In fine la finalul clasei 8, am dat evaluarea nationala (anul acesta ) si am luat 7.76. Puteam mai mult dar am intrerupt pregatirea pe la finalul lui mai din cauza mea ca devenisem neserios si dupa evaluarea nationala am inteles ca am gresit. Chiar daca sunteti suparat pe mine va multiumesc si sper sa gasiti elevi mai seriosi ca mine. MULTUMESC

 11. Sunt foarte suparata cand am aflat ca plecati din Iasi si nu mai puteti face pregatire cu Andreea nepoata mea. Am colaborat foarte bine in ultimii doi ani, Andreea a avut rezultate foarte bune in clasa 6 si 7.si va multumesc.
  Sa-ti ajute Dumnezeu esti un baiat foarte de treaba si meriti un viitor bun! Multumesc si succes in Brasov!

  • Si mie imi pare rau ca nu putem continua mai ales ca Andreea a trecut in clasa a-8-a si are examen, dar aveam in planificare plecarea din Iasi si am reusit. Sunt sigur ca Andreea se va descurca si va trece cu brio Evaluarea Nationala de anul viitor. Succes!!!

 12. Colaboraraea cu dl profesor Jitaru Ionel a adus la rezultatele asteptate, reusind sa promovez cu nota dorita: nota 7,25 la examenul de bacalaureat. Am apreciat stilul clar si explicit in care a fost transmisa informatia, grija pentru lamurirea diferitelor dificultati aparute pe parcurs si atenta supraveghere a rezultatelor urmarite. Am colaborat cu o persoana placuta, serioasa si profesionala, care isi cunoaste bine meseria si reuseste sa isi atinga obiectivele propuse. Multumesc!!

 13. Buna ziua. Sunt Florentina, mama lui Mihai. Ne pare atat de rau ca ati plecat din Iasi si nu continuam colaborarea si anul acesta! Va ramanem recunoscatori pentru ce ati facut cu Mihai! S-a intristat acum cand a aflat:( A spus ca datorita dumneavoastra a luat 10 in teza si asa este! Zice ca nu mai face pregatire cu nici un profesor daca nu sunteti dumneavoastra:((
  Ne pare extrem de rau dar va uram succes si ne bucuram pentru dumneavoastra!!!

 14. Am inceput colaborarea cam de o luna si sunt foarte multumita de progresele facute de fata mea , eleva in clasa a-VIII-a. In primul semestru a avut probleme la scoala , la matematica, iar in ultima luna ati reusit sa o ajutati sa recupereze din materie si sa se prezinte mai bine. Va multumesc si sper sa se vada rezultatul la vara la Evaluarea Nationala!

 15. Sunt in clasa a 12 a, profil stiinte ale naturii. Am doar cuvinte de multumire pana acuma intrucat domnul profesor m-a ajutat sa recuperez materia in 2 luni si sa imi imbunatatesc media din primul semestru. Sunt pozitiva acuma in legatura cu trecerea examenului de BAC, Il recomand cu caldura pe prof, pregatirea e foarte OK!!!

 16. In primul semestru la mate eram intr-o situatie nasoala, avand media 4 🙁
  Incepand cu ianuarie 2016 am facut pregatire individuala cu domnul profesor si am reusit pana la finalul semestrului sa scot media 7 si sa intru in evaluarea nationala acolo unde am luat 7,25. Efectiv mi-a aratat ce trebuie sa invat (formulele la geometrie arie laterala totala si volum la toate corpurile in spatiu; am inteles functiile foarte bine -acolo unde am scos un 8 la test, si din a 7 a formule de calcul si descompunere)! Nu pot decat sa zic multumesc pentru tot!

 17. Felicitari, domnule profesor! Si multumiri pentru suportul oferit in pregatirea examenelor nationale! Blogul Dvs. este una dintre cele mai valoroase resurse pentru elevii care studiaza la matematica. Mult succes pe viitor!

 18. Buna ziua! Fiul meu a inceput pregatirea acum o luna, la finalul semestrului 1. Situatia lui nu era foarte buna (undeva intre 4-5). A reusit sa scape cu 5 in teza recuperand materia din primul semestru intr-o luna. La el in clasa sunt peste 30 de elevi si este foarte greu sa se descurce la matematica! De aceea va multumesc pentru ajutor si speram sa continuam cu bine pregatirea in acest semestru dar si in anii viitori! Domunul profesor face pragatire individual ceea ce este un plus pentru orice elev ce cauta meditatii. Il recomand cu placere!

 19. Dragă domnule profesor , vă mulțumesc că m-ați ajutat să înțeleg matematică , o materie care mi s-a părut imposibilă înainte să mi-o explicați . Am avansat mult de-a lungul timpului şi am început să îndrăgesc această materie care mi se părea atât de străină mie . Vă mulțumesc pentru răbdarea şi toleranța pe care mi-ați arătat-o . Meritați toate laudele posibile şi apreciez tot ce ați făcut pentru mine . Succes în continuare!
  Bianca , clasa a VIII-a

 20. Cel mai bun profesor din univers! Fiica mea, eleva in clasa a VIII-a, de la nota 5-6 la inceputul anului, a luat 9.80 la teza de sfarsit de an si 10 media pe semestrul 2. Ceva de neconceput pentru mine! Desi a mai avut meditatii cu alti profesori, pana a-l intalni pe domnul Jitaru, fiica mea nu intelegea materia iar acum chiar a inceput sa-i placa. Dl profesor este cel mai profesionit, serios si calm profesor pe care l-am intalnit vreodata. Daca ar fi toti profesorii ca si dumnealui, sunt sigura ca matematica ar deveni obiectul preferat al multor copii si nu ar mai exista note mici la aceasta materie. Va multumim foarte mult pentru tot si va apreciem enorm! Fara dvs sunt sigura ca fiica mea nu ar fi reusit sa aiba aceste rezultate incredibile. Cu deosebit respect, Natalia

 21. Fiica mea a luat 9,25 la capacitate 2017 la matematica! Va multumesc pentru tot ajutorul acordat!!!

 22. Am inceput meditatiile cu profesorul ionel inca din clasa a saptea. Pana atunci am luat sapte in absolut fiecare teza la matematica, iar pe semestrul intai am luat 5. Dupa cateva luni de meditatii, nota mea a crescut la 9, ca si media. Modul profesorului de a explica si metodele de a ma face sa inteleg materia au fost incredibile. Eu, care uram matematica, nu m am plictisit vreodata la meditatiile cu el.
  In clasa a opta, nu mi am facut griji pentru nota mea de la evaluarea nationala,meditatiile tocmai pe asta fiind axate, facand sute de exemple de evaluare nationala. Matematica incepuse sa imi placa si sa o inteleg mult mai usor datorita lui.
  In Evaluarea Natinala am luat 9.60, doar datorita domnului profesor.
  Merci pentru acesti ani, Ionel!

  • Mulțumesc mult Raoul pentru cuvintele foarte frumoase! Țin să te anunț că nota ta la mate a fost cea mai mare dintre toți elevii cu care am colaborat anul acesta! BRAVO ! Felicitări și succes la admitere!

 23. Buna ziua. Vreau sa va multumesc domnule profesor Ionel pentru ca m-ati ajutat sa iau o nota buna la evaluarea nationala la mate am luat 82.Daca imi zicea cineva acum 3 ani asta ii spuneam ca e nebun intrucat nu imi place matematica dar ati reusit in ultimul an sa ma faceti sa inteleg mate si ca daca lucrezi cate putin zilnic si inveti cateva formule se poate, si am reusit. VA MULTUMESC!

 24. Multumesc din suflet,domnul profesor! Am rezolvat toate cele 32 de variante pentru M_tehnologic singur si m-am corectat dupa baremele puse la dispozitie de dumneavoastra…👏👏
  Cu respect,
  Florin

 25. Pacat că nu sunteți în București, mai rar așa profesori. Felicitări pentru munca dumneavoastră!

 26. Țin să vă mulțumesc în mod special !! Cu ajutorul rezolvărilor variantelor de bacalaureat, publicate de dumneavoastră, fiica mea a luat examenul fara nici o problema și fără meditații particulare ! Mult succes in continuare ! Vă mulțumim !

 27. A treia oara e cu nororc! Va multumesc din suflet pentru indrumare! Am luat examenul la matematica dupa doua incercari esuate! Daca vrei sa treci examenul de bacalaureat fa pregatire cu domnul Jitaru Ionel, stie sa explice si m-a invatat exact ce aveam nevoie pentru profilul meu. Am facut pregatire si cu alti profesori si de fiecare data am picat examenul ( fiecare prof era in varsta si facea exercitii complicate) Cu domnul Ionel, care este tanar, faci exercitii de baza asemanatoare cu cele date la bac la matematica in ultimii ani, asta inseamna un bun meditator! Va multumesc din suflet!!!!!!

  • Accept să meditez orice elev ce a picat examenul de Bacalaureat la matematică (în trecut) întrucât îmi plac provocările și până acuma îmi păstrez promovabilitatea de 100% a celor ce au susținut examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat la Matematică și pe care i-am pregătit eu! Vă mulțumesc și la cât mai multe noi colaborări!

 28. Bună ziua! Eu am luat 8,4 la BAC la matematică, specializarea științe ale naturii! Vă mulțumesc pentru ajutor!

 29. Un prof super de treaba! Ma bucur ca v-am cunoscut. M-au ajutat foarte mult explicatiile dumneavoastra!Va doresc mult succes in tot ceea ce faceti! Multumesc frumos inca o data pentru tot ajutorul si intelegerea !😀👍

 30. N-am nicio treabă cu matematica, deocamdată, probabil voi avea atunci când fetita mea va fi la gimnaziu, dar cu siguranță vă voi căuta pentru eventuale meditații online-presupun. Sper să aibă viață lungă site-ul dvs. și să ne auzim cam peste 2-3 ani, mai ales la geometrie … Felicitări pentru implicarea masivă pe blog și pentru faptul că citesc numai de bine. Copiii v-au îndrăgit, au învățat- și asta e cel mai important.
  Cu respect.
  Mihaela M.

 31. Buna ziua, domnule profesor. Ma intereseaza rezolvarea variantelor de BAC 2009, profil mate-info (M1), in special subiectele II si III.
  Multumesc tare mult, este un mare ajutor pentru noi blogul dumneavoastra.

 32. Multumesc frumos pentru raspuns. Eu doresc sa le rezolv ca antrenament pentru admitere la UBB mate-info si am situatii in care mi-ar prinde bine rezolvarile. Eventual o sa intreb punctual.

 33. Buna ziua ! Vreau sa va felicit pentru siteul pe care l-ati creeat deoarece peste o saptamana am bacul si nu stiam aproape nimic la subiectul 3 , iar cu ajutorul variantelor rezolvate de dvs in 5 zile stiu aprox 70% din modelele de exercitii. Sunt sigur ca nu sunt singurul pe care l-ati ajutat . Continuati tot asa pentru ca ajutati multi elevi!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.