#JitaruIonelBLOG

Model teză matematică clasa a 6- a pe semestrul 1 (MODULUL I+II) + barem (rezolvare)

a

Aveți mai jos un model de teză la matematică pentru clasa a 6- a pe semestrul 1 (MODULUL I+II) + barem (rezolvare)- la final găsiți teza și rezolvarea în format PDF pentru print și download (NOU! Am adăugat noi modele de teză!):

Chiar daca incepand cu acest an scolar tezele numai sunt obligatorii, eu le consider utile in continuare. Le puteti folosi individual pentru a va verifica cunostintele acumulate pe o perioada mai lunga de timp (fostul SEMESTRU I sau modulele I+II)!

1

 

3
BAREM de corectare(REZOLVARE):

42

 

 

7
CITEȘTE ȘI-> Recapitulare-Divizibilitatea numerelor naturale (clasa a 6-a)
Teza în format pdf: Teza-mate-clasa6-sem1.pdf


Am creat acest grup de facebook pentru ajutor gratuit la matematică! Intră în grup și invită și pe alții – Q&A Matematica: ajutor tema matematica Romania


NOU!

*NOU! VEZI ȘI: Lecții de matematică -clasa a 6-a -algebră și geometrie


An școlar 2022-2023:

Aveți mai jos modele de teză la matematică pe semestrul 1 (MODULUL I + II) pentru elevii de clasa a 6-a.

Chiar daca incepand cu acest an scolar tezele numai sunt obligatorii, eu le consider utile in continuare. Le puteti folosi individual pentru a va verifica cunostintele acumulate pe o perioada mai lunga de timp (fostul SEMESTRU I sau modulele I+II)!

Modelele mi-au fost trimise de diverși elevi, părinți și profesori din România (în grupul meu de facebook „QA matematica”).

Vă mulțumesc tuturor!


Alte modele de TEZĂ -clasa a 6-a:

MODEL 2 clasa a 6-a:

clasa6


*Blogul meu a depășit 21 de milioane de vizite! Vă mulțumesc! #JitaruIonelBLOG


MODEL 3 clasa a 6-a:

model2-teza6

*O rugăminte am și eu:

Dă te rog un share -o distribuire(la acest articol și la articolele postate pe acest blog) pe facebook în diverse grupuri(sau pe alte rețele de socializare) ca să știe cât mai mulți de existența acestor materiale!

MULȚUMESC!*
MODEL 4 clasa a 6-a:

teza-clasa6-sem1
MODEL 5 clasa a 6-a:

teza2-clasa6-sem1

Sursa modelelor: poze trimise de elevi, părinți și profesori în grupul meu de facebook de ajutor gratuit la mate „Q&A matematică


Mă numesc Jitaru Ionel, sunt profesor de matematică iar în timpul liber lucrez cu pasiune la acest blog (www.profesorjitaruionel.com), oferind în mod gratuit acces la rezolvări de variante, lecții de mate (liceu și gimnaziu) și tot ce ține în general de BAC și Evaluarea Națională la matematică dar și la celelalte materii de examen! Tot pe acest blog găsiți și materiale legate de examenele pentru profesori(Titularizare și Definitivat)!

*VEZI ȘI: Exercitii rezolvate (la matematica) cu procente si probabilitati

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

1 răspuns »

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.