#JitaruIonelBLOG

Blogul meu a depasit 24 de milioane de vizite (+1 milion de vizualizari in februarie 2020)! Va multumesc! #JitaruIonelBLOG

 Mă bucur să vă anunț că astăzi am ajuns la 24 de MILIOANE DE VIZITE pe blog iar în luna FEBRUARIE 2020 blogul meu (www. profesorjitaruionel .com) a avut un număr de 1 MILION de VIZUALIZĂRI! Vă mulțumesc și mă bucur că materialele postate de mine vă sunt de ajutor!

statistica-feb2020total-general-feb2020


EVOLUȚIE STATISTICĂ BLOG:

*toate lunile din 2014 până în prezent:

total-general-vizualizari-feb2020

 Mă bucur să vă anunț că numărul de vizualizări din fiecare lună din acest an este mai mare decât numărul vizualizărilor din aceeași lună din anii precedenți (tabelul în coloană de mai sus). De exemplu în iunie 2019 am avut 1.7 MILIOANE de vizualizări, față de 1.5 M în iunie 2018, 458000 în iunie 2017 sau doar 174000 în iunie 2016. Așadar blogul rămâne pe un trend ascendent în vizualizări, și vă mulțumesc pentru asta!


TOP articole în februarie 2020:

 În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Iar munca mea este răsplătită prin succesul de care se bucură acest blog, milioane de utilizatori au accesat materialele postate de mine. Vă mulțumesc!

Nu uitați că accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe blogul meu educațional.  În acest articol o să găsiți materiale utile pentru pregătirea examenelor de Evaluare Națională și BAC!

EXEMPLE DE MATERIALE de pe blogul meu:

Au trecut 5 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel. com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română(+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc).

STATISTICĂ BLOG:

*CLASAMENT T5.ro –t5.ro/trafic/ 147566825/

În Clasamentul Blogurilor din România mă mențin în top 5(de câteva luni) –după numărul de vizitatori unici conform statisticilor Google ANALYTICS:

t5roStatistici


Evaluarea Națională 2020:


VARIANTE BAC 2020:

Lecții RECAPITULARE BAC:

*Pregatire BAC mate: exercitii rezolvate cu LEGI de compozitie (mate-info, stiinte, tehnologic si pedagogic)

*Lectii cu exercitii rezolvate matematica LICEU (+pregatire/ recapitulare BAC)

*Exercitii rezolvate cu matrice si determinanti date la BAC (Subiectul II.1 BAC matematica)

*Exercitii rezolvate BAC 2020 -matematica -cu derivate si integrale (SUBIECTUL III)

*BAC 2020 mate: tabel formule derivate si integrale


Q&A MATEMATICA -ajutor gratuit la mate pe facebook:

Un alt proiect drag mie este grupul de facebook: „Q&A matematica -ajutor tema mate Romania”, proiectul pe care l-am creat acum ceva ani. Grupul a ajuns la peste 19000 de membri. În acest grup, elevi care poate nu își permit meditații la matematică sau elevi care pur și simplu nu știu să rezolve o problemă la mate, pot cere ajutorul în grup postând o poză cu exercițiul pe care nu știu să îl rezolve. Cu siguranță cineva din grup va oferi ajutorul!

*VEZI când vine vacanța aici: CALENDAR AN SCOLAR 2019-2020 (STRUCTURA NOULUI AN SCOLAR)

Au trecut 5 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel. com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română(+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc). Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru VIZITE!

VEZI ȘI:

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.