#BackToSchool

Blogul meu a ajuns la 20 de milioane de vizite! Vă mulțumesc! #JitaruIonelBLOG

 În mai 2014 am început acest proiect (#JitaruIonelBLOG -un „blog dedicat elevului”din dorința de a ajuta în mod gratuit cât mai mulți elevi (dar și părinți) cu materia ce sperie pe toată lumea: MATEMATICA! La acest proiect lucrez SINGUR, din pasiune, în timpul meu liber! Iar munca mea este răsplătită prin succesul de care se bucură acest blog, milioane de utilizatori au accesat materialele postate de mine. Vă mulțumesc!

 Mă bucur să vă anunț că astăzi am ajuns la 20 de MILIOANE DE VIZITE pe blog, anul 2019 fiind cel mai bun ca număr de vizualizări! VĂ MULȚUMESC!

1-total-general

 Nu uitați că accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe blogul meu educațional.  În acest articol o să găsiți lecții de matematică (ce conțin teorie, exemple și exerciții rezolvate) pentru elevii de GIMNAZIU și LICEU dar și materiale utile pentru pregătirea examenelor de Evaluare Națională și BAC.

 Dacă în 2014 blogul meu (www. profesorjitaruionel .com) a avut undeva la 1600 de vizite, în 2015: 550000, în 2016: 1,1 milioane de vizite, în 2017: 2,7 milioane de vizite, în 2018: 5,6 milioane de vizite, am ajuns în 2019 la 8,4 milioane de vizite până în prezent(la finalul lunii septembrie 2019). Așadar blogul crește ca număr de vizualizări de la an la an, motiv pentru care vreau să vă mulțumesc că îmi apreciați munca depusă și că îmi susțineți articolele prin distribuiri pe rețelele de socializare!

statistici-pentru-anul-2019-pana-in-prezent


În luna SEPTEMBRIE 2019 acest blog (www. profesorjitaruionel .com) a avut un număr de peste 700000 de VIZUALIZĂRI și peste 320000 de VIZITATORI uniciVă mulțumesc și mă bucur că materialele postate de mine vă sunt de ajutor!

statistici-septembrie-2019


EVOLUȚIE STATISTICĂ BLOG:

*toate lunile din 2014 până în prezent:

0-total-general-vizualizari

 Mă bucur să vă anunț că numărul de vizualizări din fiecare lună din acest an este mai mare decât numărul vizualizărilor din aceeași lună din anii precedenți (tabelul în coloană). De exemplu în iunie 2019 am avut 1.7 MILIOANE de vizualizări, față de 1.5 M în iunie 2018, 458000 în iunie 2017 sau doar 174000 în iunie 2016. Așadar blogul rămâne pe un trend ascendent în vizualizări, și vă mulțumesc pentru asta!


Au trecut 5 ani de când am început proiectul „#JitaruIonelBLOG -un blog dedicat elevului”(site-ul educational www. profesorjitaruionel. com) cu ajutorul căruia zeci de mii de elevi din România au acces gratuit la materiale pentru pregătirea examenelor de Evaluarea Națională și BAC la matematică și la limba română(+ALTE MATERII BAC, variante oficiale edu rezolvate, lecții mate gimnaziu și liceu etc).

STATISTICĂ BLOG:

*CLASAMENT T5.ro –t5.ro/trafic/ 147566825/

În Clasamentul Blogurilor din România mă mențin în top 10(de câteva luni) –după numărul de vizitatori unici conform statisticilor Google ANALYTICS:

clasament


Evaluarea Națională 2020:


Lecții cu exerciții rezolvate matematică GIMNAZIU (+pregătire/ recapitulare EN):

Acces GRATUIT la lecții de matematică -pentru elevii de clasele 5-8 (*toate lecțiile conțin teorie, exemple și EXERCIȚII REZOLVATE*):

CLASA A 5-A:

(click pe titlu pentru lecție):

CLASA A 6-A:

*Lecții de matematică pentru clasa a 6-a cu teorie, EXEMPLE și exerciții REZOLVATE (accesul este GRATUIT):

CLASA A 7-A:

*Lecții de matematică pentru clasa a 7-a cu teorie, EXEMPLE și exerciții REZOLVATE (accesul este GRATUIT):

A). ALGEBRĂ -clasa a 7-a:

*toate lecțiile conțin teorie, exemple și EXERCIȚII REZOLVATE*

LECȚIA 1 -MODUL: Modulul unui numar real-teorie+ exercitii rezolvate

LECȚIA 2 -Formule MEDII (aritmetică, geometrică etc.): Media aritmetica.Media geometrica. Media armonica. Media patratica. Inegalitatea mediilor

LECȚIA 3 -RADICALI: Scoaterea si introducerea factorilor de sub radical (exercitii rezolvate matematica clasa a 7-a)

LECȚIA 4 -RAȚIONALIZARE: Operatii in R- Rationalizarea numitorului unei fractii (teorie + exercitii rezolvate mate gimnaziu)

LECȚIA 5 -PROCENTE: Procente. Probleme rezolvate cu procente

LECȚIA 6 -PROBABILITĂȚI: Exerciții rezolvate cu probabilități. Formulă probabilitate. Fișă de lucru

LECȚIA 7 -RADICALI: Calcule cu radicali -Adunarea și scăderea numerelor reale de forma a√b (exerciții rezolvate matematică)

LECȚIA 8 -RADICALI: Inmultirea numerelor reale. Calcule cu radicali -Inmultirea numerelor reale de forma a√b (exerciții rezolvate matematică gimnaziu)

*O să completez și cu alte lecții!

*Accesul este GRATUIT la toate materialele postate pe acest blog! CONTRIBUIE ȘI TU CU O DISTRIBUIRE la acest articol (Mulțumesc)!*

B). GEOMETRIE -clasa a 7-a:

*toate lecțiile conțin teorie, exemple și PROBLEME REZOLVATE*

LECȚIA 1 -Linia mijlocie în trapez: Linia mijlocie intr-un trapez. Aria unui trapez

LECȚIA 2 -Asemănarea triunghiurilor: Triunghiuri asemenea (probleme rezolvate geometrie)

LECȚIA 3 -Formule ARII(patrulatere): Aria patrulaterului (formule pentru aria unui paralelogram, dreptunghi, romb, patrat, trapez)

LECȚIA 4 -DREPTUNGHIUL: Dreptunghiul (proprietati si probleme rezolvate geometrie clasa a 7-a)

LECȚIA 5 -TRAPEZUL: Trapezul (formule, proprietati si probleme rezolvate geometrie -clasa a 7-a)

LECȚIA 6 -Teorema unghiului de 15 grade: Teorema unghiului de 15 grade

LECȚIA 7 -Teorema înălțimii: Teorema înălțimii

LECȚIA 8 -Teorema catetei: Teorema catetei

LECȚIA 9 -Teorema unghiului de 30 de grade: Teorema unghiului de 30 de grade

*O să completez și cu alte lecții!

CLASA A 8-A:

Acces GRATUIT la lecții de matematică -pentru elevii de clasa a 8-a -la algebră și geometrie:

A). ALGEBRĂ -clasa a 8-a:

*toate lecțiile conțin teorie, exemple și EXERCIȚII REZOLVATE*

LECȚIA 1 -MODUL: Modulul unui numar real-teorie+ exercitii rezolvate (pregatire EN 2019 mate)

LECȚIA 2 -INTERVALE: Intervale in R. Intervale marginite, nemarginite si simetrice (teorie +exercitii rezolvate +grafice + inecuatii cu modul in R)

LECȚIA 3 -Formule MEDII (aritmetică, geometrică etc.): Media aritmetica.Media geometrica. Media armonica. Media patratica. Inegalitatea mediilor

LECȚIA 4 -Formule de calcul prescurtat: Formule de calcul prescurtat: teorie + exemple ( exercitii rezolvate matematica gimnaziu)

LECȚIA 5 -Formule de descompunere: Calcul algebric -DESCOMPUNEREA in factori (exercitii rezolvate matematica gimnaziu) +fisa de lucru

LECȚIA 6 -RADICALI: Scoaterea si introducerea factorilor de sub radical (exercitii rezolvate matematica clasa a 7-a, a-8-a)

LECȚIA 7 -Operații cu numere reale reprezentate prin litere: Amplificarea, simplificarea si aducerea la acelasi numitor a rapoartelor de numere reale reprezentate prin litere (exercitii rezolvate matematica clasa a 8-a)

LECȚIA 8 -EXPRESII: Exercitii rezolvate cu EXPRESII date la Evaluarea Nationala -matematica -clasa a 8-a

LECȚIA 9 -FUNCȚII 1: Noțiunea de funcție (imaginea funcției, funcția numerică, funcții egale, moduri de definire a unei funcții) -exerciții rezolvate matematică clasa a 8-a

LECȚIA 10 -FUNCȚII 2: Funcția liniară f:R->R, f(x)=ax+b. Intersecțiile graficului unei funcții(Gf) cu axele de coordonate Ox și Oy(pregătire EN clasa a 8-a)

LECȚIA 11 -FUNCȚII 3: Reprezentarea geometrică a graficului unei funcții. Apartenența unui punct la Gf -exerciții rezolvate EN clasa a 8-a

LECȚIA 12 -TEST din FUNCȚII: Test rezolvat din capitolul FUNCTII -clasa a 8-a

B). GEOMETRIE -clasa a 8-a:

*toate lecțiile conțin teorie, exemple și PROBLEME REZOLVATE*

LECȚIA 1: Determinarea planului ( lectie clasa a 8-a matematica)- geometrie in spatiu

LECȚIA 2: Unghiul a doua drepte in spatiu. Drepte perpendiculare (teorie + probleme rezolvate- clasa a 8-a)

LECȚIA 3: Dreaptă paralelă cu planul (geometrie în spațiu-clasa a 8-a)

LECȚIA 4: Dreapta perpendiculară pe un plan. Distanța de la un punct la un plan (clasa a 8-a)

LECȚIA 5: Cum demonstrăm că două plane sunt paralele (exemple clasa a 8-a)

LECȚIA 6: Unghiul diedru. Unghiul dintre 2 plane (probleme rezolvate geometrie) -clasa a 8-a

LECȚIA 7: Aria laterala, Aria totala si Volumul: Formule corpuri geometrice in spatiu necesare pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala la matematica

*O să completez și cu alte lecții!


Lecții cu exerciții rezolvate matematică LICEU (+pregătire/ recapitulare BAC):

Acces GRATUIT la lecții de matematică -pentru elevii de clasele 9-12 (*toate lecțiile conțin teorie, exemple și EXERCIȚII REZOLVATE*):

*lecțiile de clasele a 9-a și a 10-a intră la recapitulare pentru Subiectul I de la BAC iar cele de clasele a 11-a și a 12-a pentru Subiectul al II-lea și Subiectul al III-lea. SPOR la lucru!*

(click pe titlu pentru lecție):

CLASA A 9-A:


CLASA A 10-A:


CLASA A 11-A:

*LECȚIA 1) Exercitii rezolvate cu matrice si determinanti date la BAC (Subiectul II.1 BAC matematica)

*LECȚIA 2) Exercitii rezolvate cu DERIVATE (formule, ecuatia tangentei intr-un punct, definitia derivatei cu limita, derivarea produsului, derivarea raportului, derivarea functiilor compuse)


CLASA A 12-A:


BAC 2020:

Să aveți o zi frumoasă! #JitaruIonelBLOG

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.